Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imam nervni slom" Marija Šerifović snimila muku koja je zadesila u Zagrebu, ovo je izvelo iz takta

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podelila svoje utiske iz Hrvatske

  • 4
Marija Šerifović Foto: Youtube printskrin/Marija Serifovic

Muzička zvezda Marija Šerifović započela je muzičku turneju "Dolazi ljubav" u Zagrebu, gde je prvi put nastupila u njihovoj Areni i to baš na Dan žena.

Nekoliko dana ranije, Šerifovićeva je došla u Zagreb kako bi odradila probe, a usput je snimala i vlog za svoj Jutjub kanal, kako bi svojim pratiocima i obožavateljima pokazala kako su tekle pripreme i sam koncert.

Prvi trenuci su nastali u putu, dok se vozila do glavnog grada Hrvatske, kada se dogodila nepreviđena scena, koja je Mariju iznervirala.

- Nemam objašnjenje za to kako smo ovde završili, znači bukvalno nemam objašnjenje. Stali smo na pumpu i peremo kola na četke, koliko već minuta? Mi smo ovo pranje od sedamnaest minuta platili šest evra - podelila je Marija u vlogu, a potom se javila kada su stigli.

- Stigli smo u Zagreb, sada ću malo da klopam, a onda ću da gledam neku seriju, ali neću lagane serije, nego da gledam dok mi oči ne ispadnu. Ne znam koliko za to sada imam vremena, ali Bože moj - istakla je ona, pa snimila svoj obrok u kom je veoma uživala.

- Ovako bukvalno izgleda raj. Života mi, ja ovaj trenutak sada ne bih menjala ni za šta na ovom svetu bukvalno. Nastavljam da jedem, vidimo se sutra u danu broj dva iz Zagreba.

Ipak, drugog dana nije baš sve išlo po planu jer je shvatila da cipele koje treba da obuje, nisu baš udobne.

- Išla sam do Arene, tamo je sve okej, ali trenutno imam jedan mali mikro nervni slom. Zato što obuća za koju sam mislila da će mi biti udobna, više nije udobna ili nikad nije ni bila, a mi smo se ponadali da će biti. Uglavnom, problem su ove cipele. Ništa komplikovanije, teže, neudobnije nisam nosila u svom životu. Tako da, ako padnem, nemojte da se smejete - navela je Marija Šerifović u vlogu.

Podsetimo, nakon završenog koncerta, sa Marijom Šerifović smo podelili utiske iz Arene na konferenciji za novinare.

Na samom kraju nastupa, spremila je iznenađenja za publiku i prisutne oduševila snimcima svog sina Maria.

U jednom momentu Marija se obratila svojim fanovima, te izazvala posebne emocije u njima, budući da je govori o svom nasledniku.

- U međuvremenu se desila najvažnija uloga u mom životu - rekla je Marija, a njene reči publika je ispratila gromoglasnim aplauzom, nakon čega su skandirali: "Mario, Mario".

Pevačica je dodala:

- Bila sam na korak da sve ovo otkažem, ali kada vidim sve vas koji mi šaljete ljubav, nemam prava da to uradim. Muzika je suština mog postojanja - istakla je ona. A snimak sa konferencije pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Delirijum u Zagrebu kada je Marija zapevala molitvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA