Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša pokrila troškove lečenja psu kog su osakatili i umalo rastrgli: Oskar je heroj dana, a i Jelena!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jednom pokazala koliki je ljubitelj životinja

  • 16

Pop diva Jelena Karleuša učinila je humano delo i pokrila troškove lečenja psu kog su osakatili i umalo rastrgli do smrti drugi psi.

Pas Oskar doživeo je strašnu sudbinu, ali, na sreću, pomoć mu je brzo pružena, pa za njegov spas nije kasno.

- Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, na šta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini. Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povređivanja Oskara, o čemu je direktno odgovoran njegov držalac - navodi se na Instagram stranici udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Povređenog psa ubrzo su pronašli ljudi, koji su ga odmah zbrinuli. Oskar je morao na hitnu operaciju, koju je finansirala naša muzička zvezda.

Na Instagram stranici udruženja za zaštitu životinja naveli su da su krivične prijave podnesene, a zatim se zahvalili Jeleni Karleuši na pomoći.

- Jedna lepa vest. Sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja, a posebno hvala u Oskarovo ime - naveli su oni, uz fotografiju šteneta koje se oporavlja.

Jelena Karleuša Foto: Instagram/udruzenje.pit

- Hvala Jelena Karleuša. Puno te pozdravljam i lepo se oporavljam - piše na natpisu koji stoji pored Oskara.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša izvela ćerke u kafanu: Nika kiti muzičare parama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bla

    13. mart 2024 | 01:45

    Jeste da je nesto bas ne gotivim,ali ovim je pokazala da ima dobru dusu i da je dobar covek,Jelena svaka ti cast! Kapa dole! Sto si zajedno sa ovim plemenitim ljudima pomogla ovom malom slatkom neduznom bicu,kojem je neki psihopata iz svojih bolesnih frustracija hteo da naudi!

  • ET

    13. mart 2024 | 00:19

    Svaka cast..

  • Dzesika

    13. mart 2024 | 08:31

    Pokazala je veliku humanost. Svaka joj čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA