Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte kako je Suzana Mančić usred emisije polomila obe noge: Stravičan peh o kom se i danas priča

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je pala niz stepenice i zadobila povrede ramena i nogu

  • 0

Voditeljka Suzana Mančić je 2011. godine doživela peh uživo u emisiji kada je pala sa bine i povredila se.

Suzana je tada na samom početku emisije pala niz stepenice, a tom prilikom je zadobila povredu levog ramena kao i prelom obe noge.

- Ceo dan sam kontuzovana. Pocepala sam čarape dok sam padala, a i cipela mi je spala, mada se toga uopšte ne sećam. Pokidane su mi tetive na ramenu, imam podlive i masnice po nogama i sve me strašno boli. Lekari su mi prepisali fizikalnu terapiju, pa se nadam da ću do nedelje biti bolje - rekla je tada Suzana.

Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja kao pravi profesionalac. Kada je završila posao i kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Suzana je 2013. operisana na Banjici kada joj je ugrađen i drugi veštački kuk.

- Sada sam i ja čelična lejdi, sa dva metalna kuka - šalila se tada na svoj račun.

Podsetimo, Suzana (67) važi za veoma lepu i negovanu ženu, ali je u sedmoj deceniji života donela odluku da još poradi na svom izgledu.

Naime, Suzana je operisala očne kapke, a svega nekoliko dana nakon intervencije se slikala i objavila fotku na Instagramu.

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, a jedna je od retkih koja vodi računa o tome da ne pretera sa istim. Ona je jednom prilikom priznala da je još kao veoma mlada operisala nos i grudi:

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: "Devojko, vi izgledate kao antička boginja". Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - rekla je Suzana jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić izveo ženu i sina iz porodilišta: Perun izgleda kao kivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA