Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjuš na zid okačio fotografije s pokojnim bratom, scene kidaju dušu: "Kakav mi je bio, anđeo..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši košarkaš je fotografije koje je dobio za rođendan sa braćom okačio na zid u rehabu

  • 0
Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/Zadruga

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je tragično izgubio najmlađeg brata Mihajla Janjuševića pre tri meseca kada je sebi oduzeo život.

Janjuš se posle mesec dana od najtežeg porodičnog gubitka vratio u rijaliti da bi skrenuo misli, ali i zaradio za porodicu.

Bivši košarkaš je sada sa Terzom u rehabu okačio fotografije na zid sa bratom Borisom i pokojnim bratom Mihajlom koje je neprestano gledao, a dobio ih je od podrške za rođendan.

- Kakav mi je brat bio, pravi anđeo - govorio je Janjuš.

- Jeste - rekao je Terza.

Inače, Janjuš kada se vratio u Belu kuću cimerima je ispričao kako je predosetio Mihajlovu smrt.

- Probudio sam taj dan, budim se i boli me vrat, kao nikad do sada me nije zaboleo. Nešto sam i slabo spavao, pa me je bol probudio. Moj brat je izvršio samoubistvo, a mene je tada najjače zabolelo u vratu. U ta dva dana se sve dešavalo, predosetio sam. Kada se sve to izdešavalo, ja sam ta dva dana bio baš nervozan - rekao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je juče, 12. marta, proslavio rođendan, a tim povodom čestitku mu je poslala njegova majka, koja mu se obratila potresnim i dirljivim rečima.

Kada je ugledao njenu čestitku, zamolio je Anđela Rankovića da je pročita. Janjuš je pomno slušao njene reči, ali su ga u jednom trenutku stigle emocije, te je zaplakao.

- Dragi sine, evo posle 13 tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da si nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris. Da izdržiš u Eliti do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Janjušev mlađi brat, koji je sebi oduzeo život u 27. godini, sahranjen nadomak porodične kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA