Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bila sam trudna i prekinula trudnoću..." Lepu Lukić je abortus koštao majčinstva: "Više nikad nisam mogla"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru i nosi titulu kraljice narodne muzike, privatan život Lepe Lukić je sušta suprotnost tome

  • 1
Lepa Lukić Foto: Nikola Tomić

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić je decenijama na estradi, te je ostvarila zavidnu karijeru, ali nije ispunila svoj najveći san.

Iza svega krije se jedna vrlo tužna i potresna priča koju je zvezda narodne muzike godinama krila od javnosti, ali u sebi je duboko patila i njeno kajanje neće proći sve dok je živa.

Pevačica ima tri braka iza sebe, a jednom prilikom je progovorila i o majčinstvu, te iako su mnogi mislili da Lepa, zapravo, ne može da ima decu, to nije tako.

Lepa je u mladosti ostajala u drugom stanju, ali joj je u tom trenutku karijera bila bitnija, zbog čega se odlučila na prekid trudnoće, a nakon toga više nikada nije mogla da ostane u drugom stanju.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa i dodala da bez obzira na to što nema svoje dete, ipak ima nekoga za koga bi dala sve:

- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - iskreno je ispričala Lepa za Svet.

- Ja nisam žena koja će da sedi u četiri zida. Kad bih prestala da pevam, otišla bih za tri meseca. Ja sam usamljena, muž mi je umro, decu, unučiće nemam. Imam od bratanca, ali oni imaju svoje roditelje, njih volim, ali nemam svoje. Da treba da se savijam oko njih, tu bih se zabavila. Kad mi neko kaže da smo isto godište, a ima jedan zub u glavi, ja se uplašim - pričala je ona.

Podsetimo, Toma Lukić je bio njen prvi muž, a zadržala je njgovo prezime i dan danas. Nekada se Lepa zvala - Lepava Mušović.

Njen prvi suprug nije želeo da se ona bavi pevanjem, a nakon sedam godina braka došlo je do razvoda.

Estradni menadžer, Vladimir Perović, bio je drugi Lepin suprug, a udala se za njega kada je bila na vrhuncu karijere. Njihov brak isto je trajao sedam godina, a razveli su se zbog prevare. Perović je tvrdio da je pevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odela.

Treći muž je bio njena velika ljubav. Lepa je Milana Milanovića upoznala u Kanadi 1999. godine, a godinu dana kasnije se udala za njega. Pevačica je sa njim bila u braku do 2019. godine, kada je i preminuo.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni koncert Lepe Lukić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica Savatić

    13. mart 2024 | 12:30

    Ti bar imas novac da dopunis drige zube u glavi ili sta fali toj drugoj osobi ali nervne celije se ne obnavljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA