Vreme čitanja: oko 2 min.

Medicinska sestra koju Lanetova ćerka optužuje, negovala je patrijarha Pavla do smrti: Otkriveni novi detalji

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lanetov prijatelj, glumac Predrag Smiljković, ima samo reči hvale za medicinsku sestru Maru

  • 4
VMA, Vojnomedicinska akademija, Milica Gutović, Milan Lane Gutović i Patrijarh Pavle Foto-kolaž: Shutterstock, Youtube/Vodič za roditelje, Antonio Ahel/ATAImages, Profimedia/AFP

Poznati glumac, Predrag Smiljković, govorio je za Telegraf.rs o slučaju o kom trenutno bruji Srbija.

Podsetimo, ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, u snimku koji je objavila na svom profilu na Fejsbuku, tvrdi da je da prevarena za očevo nasledstvo.

U priču je umešana i medicinska sestra sa VMA, Mara, koja se nakon pominjanja njenog imena oglasila i demantovala da je uvela dve osobe na intenzivnu negu, dok je glumac tamo bio smešten.

Predrag Smiljković, koji je godinama bio dobar prijatelj sa Lanetom i njegovom porodicom, o medicinskoj sestri ima samo reči hvale.

- Postoji ta sestra Mara koju sada optužuje Milica... Ona je slučajno bila tu, uopšte nije na tom odeljenju - rekao je Pepi i nastavio:

- Ta sestra Mara je negovala patrijarha Pavla do smrti. To je jedna divna osoba i imam samo reči hvale za nju na VMA, a čujem da je sada nešto terete. Ti što su bili (na koje je aludirala Milica Gutović, prim. aut.) su zapravo Miličin kum Zarić i pisac Puzić. Oni su došli u posetu da ga vide, Lane je bio svestan i rekao im je: "Nisam rešio imovinu, daj da to sada rešimo usmeno". Oni su istakli da su potrebna tri svedoka, a tu je bila ta sestra Mara gde je i pristala da svedoči, tako sam ja razumeo Paju - otkrio je Smiljković, dodajući:

- Oni su se dogovorili, on im je rekao da će da obezbedi decu, odnosno sinove, a ćerkama je ostavio 25% od autorskih prava. Oni su krenuli kod notara, jer je taj usmeni testament morao da prođe proceduru, međutim Lane je u međuvremenu pao u komu. Zato kažem da je osetljivo, njemu se stanje pogoršavalo iz sata u sat. Eto to je cela istina - ispričao nam je glumac.

Podsetimo, Predrag Smiljković otkrio je i to da Lane Gutović nije video ćerke i ženu sa kojom je bio 20 godina.

- Ja kada sam došao, oni su me obukli u skafander, video sam ga preko prozora, nisam ni bio blizu njega. Ne želim više da se mešam u to, a i rekao sam ovo zbog sinova, jer njima verujem. A verujem na osnovu onoga što je meni Lane rekao, da ćerke i tu ženu sa kojom je bio nije video 20 godina. Ostavio im je stan u kojem je živeo sa njima i došao u svoju dedovinu u Kumodražu gde je sve ispočetka gradio, odnosno počeo od nule - rekao je Pepi Smiljković za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Šokantno oglašavanje ćerke Laneta Gutovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota

    14. mart 2024 | 01:03

    Jadan ovaj covek sa takvom decom! Nisu tu cisti odnosi i posla ni sa ove ni sa one strane ! Slava mu!

  • Please

    14. mart 2024 | 10:57

    Znam tskve slucajeve licno majku nije video 15god niti brinuo o njoj.sestricina je gledala I kada je umrla sextricina ga obavestila da je majka umrla nije dosao na sahranu Ali na prvo rociste o zsostavstini je doleteo.Naravno nista nije dobio jel je majka za lepo testaments ostavila onome ko je pazio nju toliko o deci koja su gramziva

  • Ništa cudno

    14. mart 2024 | 08:25

    Gramzivost nema granica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA