≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Helena Topalović otkrila sa kakvim strahovima se suočavao njen muž: "Ljubav čini čuda"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Helena je objavila fotografiju sa suprugom iz Australije

  • 4
Helena Topalović Printskrin: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli "da" u septembru 2021. godine, a u julu prošle godine su se ostvarili i u ulozi roditelja.

Helena je vrlo aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje fotografije i snimke, kako svoje, tako i sa suprugom, ali njemu je stavljala stiker preko lica jer Dragan ne voli da se eksponira.

- Žao mi je što moj muž neće da ga postavljam na Instagram, ali možete videti na jednoj fotografiji kako me drži i ne pušta. Mislim da je pobedio svoj strah od visine. Ljubav čini čuda - napisala je Helena uz fotografije sa mužem iz Sidneja, a pošto ga je naterala da se popnu na najvišu tačku na mostu koji je atrakcija za turiste.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Podsetimo, Helena je nedavno otputovala sa svojom naslednicom Dominikom u Australiju.

Preslatke kadrove iz aviona Topalkova ćerka je podelila na društvenim mrežama i pokazala kako ona i devojčica uživaju tokom leta.

Podsetimo, u Australiji, tačnije u Sidneju ih je sačekao Helenin suprug Dragan Aleksić, koji tamo ima biznis, a po svemu sudeći i svoju vilu.

- Februarsko jutro u Sidneju, u našoj kući, sa mojom porodicom. Ne može bolje - napisala je ona.

Inače, nedavno je Topalko pričao o zetu, kada je rekao da je Dragan kao njegov sin.

Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke - rekao je Topalović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA