Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otišao sam na snimanje i saznao da su mi od tri suda, dva bila zakrčena 90%": Peja jedva izvukao živu glavu

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Morao je na hitnu operaciju

  • 0
Šaban Šaulić Pomen Foto: Nikola Tomić

Voditelj Zoran Pejić Peja prošle godine imao je operaciju srca i ugrađen mu je bajpas. Peja često vodi slavlja širom Evrope, a sve to je ostavilo posledice na njegovo zdravstveno stanje.

On je nedavno progovorio o toj situaciji.

- Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto - rekao je voditelj za medije.

- Odmah smo zakazali operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram strogo da pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života - rekao jeon.

Nakon što mu je ugrađen bajpas, posle nekoliko dana boravka u bolnici pušten je na kućno lečenje.

- Operisao me je 8. februara doktor Svetozar Putnik, a na operaciji je bilo još doktora i anesteziologa, koji su mi pevali i tražili da pevaju u Zvezdama Granda. Šalili su se sa mnom da bi me opustili - rekao je Peja tada za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Zlatin sin usred intervjua saznao da Nataša Rodić ima novog dečka: Ovo je njegova reakcija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA