Vreme čitanja: oko 2 min.

"Edipovac, lažov i crna magija!" Indi na godišnjicu razvoda objavila fotku sa bivšim mužem, poruka je brutalna

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije mogla da ostane imuna

  • 3
Indira Aradinović, Indi Foto: Instagram/indy_ara_indira

Vlasnica čuvenog hita "Bato, bre", Indira Aradinović, poznatija kao Indi, prošle godine se u tajnosti udala za biznismena iz Danske, a onda je nakon svega tri meseca pokrenula i brakorazvodnu parnicu. Iako je isticala da je u pitanju velika i prava ljubav o kojoj je oduvek maštala, njegovi su uspeli da ih rastave.

Ona je optužila i krivila njegovu majku za koju je svojevremeno rekla da je "povlačila mnoge poteze koji su pevačicu povređivali". Trudila se na sve načine da ih rastavi, ali navodno vrlo podmukao način, tvrdila je pevačica.

Sada je Indi putem mreža objavila sliku sa bivšim mužem, na kojoj se, nejasno, vidi i njena bivša svekrva, koja sedi iza njih.

- Bivši muž, edipovac i lažov i ja alfa ženka. Tačno godina je prošla, od kako mi je stiglo pismo u ime naroda "razvod", uz pomoć crne magije. Hvala Alahu na tome - napisala je Indi u opisu fotografije.

Ovako je pevačica svojevremeno govorila za medije.

- Zbog njegove majke i ćerke, jer su one jako patile što su morale da ga dele i nisu mogle da vode život i plan kako su zamislile da vode sve to. Majka je volela da zna sve do tančina, ćerka je volela da bude prva, jedna i jedina i da se nikada ta beba ne začne i hiljadu i jedno pitanje, ko je nju slao sa tim pitanjima i još oštrijim ozbiljnijim pitanjima koja ne pripadaju jednoj devojčici od 13-14 godina , jako mi je žao što sam morala sve to da doživim, prođem i vidim, a on na sve to ćuti i spusti glavu - rekla je ona, pa dodala:

- Nikada nije bio ljubomoran, ali odjedanput je postao, od kako smo se venčali tako se on promenio, tj. oni su se potrudili da se on promeni što više, oni su se baš trudili da mi ne uspemo. Njegova majka sećam se meni za venčanje kupuje ogrlicu i kupuje unuki, malo onako ponižavajuće, malo onako primitivno, ja razumem tu ljubav prema unuci, ali nemojte preterivati i mnogo što šta uz put saplitanja, komentara mnogo ružnih.


- Ja samo mogu da kažem da sam prošla pakao u tom odnosu, koji on nije video, to čarkanje ta neka primitivna rekla-kazala, telefoni, pozivi - rekla je pevačica, pa šokirala priznanjem da je sve sudske troškove razvoda platila upravo majka njenog muža.

- Pa njegova majka i to sa slašću, ona. A meni je suprug bivši naplatio avionske karte još dok smo bili u braku, taj decembar mesec, možda da li iz ljutine neke, neke njihove priče koje su mu oni ispričali. Možda sam ja htela neko njegovo bogatstvo koje on ne poseduje, svašta se tu nešto provlačilo, papiri, nasledstvo,… Strah je čudo, primitivnost je čudo - zaključila je pevačica svojevremeno za medije.

(Telegraf.rs)

Video: Indi se oglasila iz bolnice nakon što su joj pukli silikoni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA