Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Nikolić nakon nove drame sa Rastom snimljena u Centru za socijalni rad: Evo gde je za to vreme bilo dete

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drama između bivših supružnika se nastavlja

  • 0

Pevačica Ana Nikolić je pre nekoliko dana objavila prepisku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru, gde joj je on u jednom trenutku napisao da će ćerku "Taru viđati isključivo u Centru za socijalni rad". Ona mu je tom prilikom odgovorila da "ničija nije do zore gorela", a nakon toga se na tu temu više nije oglašavala.

Ekima "Paparaco lova", usnimila je nakon ove drame Anu i Taru, koju je tada reperov vozač odveo kod oca. Zatim se Nikolićeva uputila sama ka Centru za socijalni rad, očigledno zbog jasnog postojanja problema kada je reč o odnosima u ponašanju kada je dete u pitanju.

Ana je nakon toga nastavila sa završanjem dnevnih obaveza, dok je Tara sa Rastom, njegovom devojkom i majkom otišla na ručak.

Ana je nedavno otkrila detalje sudske presude i istakla da će se svim silama boriti za Taru.

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna. Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan - rekla je ona i dodala:

- Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno. Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim neprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka - poručila je Ana za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Komšinica Ane Nikolić otkrila za Telegraf kakva je pevačica majka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA