Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora izbliza uslikala ožiljke nakon operacije, pa priznala da je bila žrtva: "Misliš da se svet ruši..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica se oporavila, a sada je otkrila da li je sanirala ožiljke

  • 0
Teodora Džehverović Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče kada joj je pukla cista na jajniku.

Međutim, operacija je prošla u najboljem redu, pevačica se oporavila, a sada je otkrila da li su joj ostali ožiljci.

Teodora je odgovarala svojim pratiocima na razna pitanja putem Instagram storija, a jedno od brojnih je glasilo: "Jesi li sanirala ožiljke od operacije?".

Džehverovićeva je pokazala dva, a za treći ožiljak je rekla:

- I treća rupa mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo.

Ona se dotakla i srednjoškolskih dana, na pitanje da li joj se desilo da joj sve "drugarice" okrenu leđa, ona je odgovorila:

- Svako je to doživeo i to je sastavni deo odrastanja. Deluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smejati. Nikad neću da zaboravim kad je grupa devojčica meni rekla: "Zbog nas si primljena u hor, a ne zato što znaš da pevaš". Što sam se ja tada potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Pa kada dobijem peticu, dve drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem. Tada misliš da se ceo svet ruši , ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koje će nam okretati leđa i to su kontantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu, kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore.

Podsetimo, Teodora je bila nedavno na Kipru, gde je otkrila da je doživela neprijatnost. Ona se požalila na problem koji ju je tamo zadesio.

Pevačica se svojim fanovima obratila putem Instagrama, gde im je otkrila da joj je cela strana lica otekla zbog toga što joj je izašla afta.

Ona je putem Instagram priče objavila pitanje jednog korisnika:

- Kako si, ali najiskrenije?

- I ne baš tako sjajno. Došli smo na Kipar da snimamo dva spota, međutim, meni je od stresa izašla takva afta, kao nikad u životu. Cela strana mi je od nje otekla. Neverovatno je kako mi život konstantno daje neka iskušenja. A inače, razumeće me samo onaj ko je aftu imao nekad - napisala je Teodora, pa objavila fotografiju otečenog lica.

(Telegraf.rs)

Video: Ubitačni kadrovi Teodore Džehverović: Nakon operacije, nikad bezobraznije zamešala bokovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA