Vreme čitanja: oko 1 min.

Au, kakav je frajer rođeni brat Andreane Čekić! Žene "zinu" kad ga vide, a oženjen je fatalnom plavušom

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je maksimalno vezana za svoju porodicu, naročito za bratance kojima posvećuje svaki slobodan trenutak

  • 0
Andreana Čekić, brat snaja, Carolina Miskic Foto: Instagram/andreanacekic

Andreana Čekić u punom je gasu kada je reč o pripremi svog albuma koji će, kako se priča u muzičkim krugovima, napraviti dar-mar na estradi, a dok ne krene baš opšti haos po izlasku istog, ona svaki slobodan momenat pokušava da provede sa svojom porodicom.

Popularna pevačica nikada nije krila koliko je posvećena svojim najbližima, a posebna figura u njenom životu je prezgodni brat Mile koji izgleda kao milion dolara!

Upravo joj je on bio podrška od samog početka njene borbe u svetu estrade, u kojem sada važi za jednu od najtraženijih pevačica.

- On me je dovezao na audiciju u Beogradu i Mile je veoma doprineo mom razvoju, kao pevača i umetnika. On me je, još kada sam imala 19 godina, naterao da se prijavim za jedno lokalno takmičenje, nakon čega sam počela da nastupam i imala sam svoj bend. Nikad mu ništa nije bilo teško, uvek me je bodrio - priznala je Andreana jednom prilikom, dajući time dobar primer koliko znači složna porodica.

Njen brat oženjen je prelepom plavušom Karolinom koja nije Srpkinja, ali je s godinama provedenim u porodici pevačice naučila mnogo o našem narodu i običajima, pa ne propušta da to ponosno istakne na svom profilu na kojem je prati preko 17.000 ljudi.

Kako izgledaju Andreanini snajka i brat pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA