Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglašavanje VMA nakon teških optužbi Lanetove ćerke: Pokrenuli su proces kontrole rada medicinske sestre

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, o celom slučaju kratko se oglasila i medicinska sestra koju je Gutovićeva ćerka optužila

  • 28
Milica i Milan Lane Gutović Foto-kolaž: Marko Jovanović, Youtube/TV Studio B, Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je Milica, ćerka Laneta Gutovića iznela optužbe na račun medicinske sestre na VMA, da je nekoliko dana pred smrt njenog oca u njegovu sobu vela dvojicu muškaraca kada je njoj i oduzeto pravo na nasledstvo, oglasili su se iz prestižne klinike,

Saopšenje za javnost Vojno medicinske akademije pročitajte u nastavku teksta:

- Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju. Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom - stoji u saopštenju.

Inače, o celom slučaju kratko se oglasila i medicinska sestra koju je Gutovićeva ćerka optužila.

Sestra to demantuje, uz reči "da uopšte ne želi da komentariše" objave na društvenim mrežama ćerke pokojnog glumca Milana Gutovića. "Ne želim da komentarišem. To su njihove porodične stvari, neka ih reše", navela je ona za Danas.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje Milice Gutović da je tokom zabrane poseta zdravstvenim ustanovama, pa i VMA, tokom pandemije kovida omogućila dvema osobama da uđu u bolesničku sobu Milana Gutovića, ona kaže:

"To nije tačno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    14. mart 2024 | 17:23

    Javila se i ova mrtva zdravstvena ustanova, koja je nekad bila reper za zdravstvo u Srbiji. Sada ne liči ni na šta, samo lični interesi i privatna praksa!!!

  • Žika

    14. mart 2024 | 17:39

    Važno je da je ona sa drugog odelenja došla kod njega. Šta će ona tamo kada nije bila sa tog odelenja. Da bude treći svedok.

  • srećko šojić

    14. mart 2024 | 17:51

    ne cveta cveće ni u vaše preduzeće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA