≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada hoću da pijem samo sa antidepresivima": Pevač kojem su spasili život i ranije mešao lekove i alkohol

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je istakao, već dugo ima problem sa alkoholom

  • 1
Bojan Tomović Foto: Facebook/bojan.mostrokol

Pevač Bojan Tomović kojeg je pre nekoliko noći Hitna pomoć jedva vratila u život, nakon što je pomešao lekove i alkohol, kako je nedavno pričao, dugo se bori sa alkholizmom.

On je od 8. marta bio hitno hospitalizovan, kada je u sebe uneo lekove koje je potom pomešao sa alkoholom.

No, ovo, nije bio prvi put da je tako nešto uradio, što je ranije i govorio.

Bojan je tada govorio o problemu sa alkoholizmom i naveo da već dugo ima taj problem, ali da alkhol nikada nije mešao sa terapijom, već samo sa antidepresivima.

- Dugo, dugo, koliko baš ne znam, ali je priličo dugo. Ali, nisam mešao sa terapijom, kad znam da hoću da pijem samo sa antidepresivima - naveo je on u jednoj emisiji na Kuriru.

Podsetimo, vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila - započeo je priču Bojan i dodao:

- Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je srpski pevač za "Republiku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darija

    15. mart 2024 | 08:32

    Šta se dešava sa estradnim ličnostima? Na slikama svi nasmejani, srećni, novinski stupci puni fotografija gde se oni baškare po exklusivnim letovalištima, vile, automobili, noćni provodi a većina hjih na antidepresivima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA