Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se direktor dvorane u Zadru: "Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, dvorana nije rasprodata"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi direktor Dvorane Krešimir Ćosić (prijašnji naziv Sportski centar Višnjik) se oglasio povodom konerta Aleksandre Prijović u Zadru

  • 1

Mlada zvezda Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru. Prema trenutnoj situaciji, kako prenose hrvatski mediji, karata još ima na parteru, u Fan Pitu, ali i na tribinama.

- Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status, te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, zbog toga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njenog koncerta - rekao je za zadarski portal 057info novi direktor Dvorane Krešimir Ćosić, odnosno Sportskog centra Višnjik, Tomislav Zubčić.

Sa radija Extra FM, organizatorima koncerata, se o Zubčićevim navodima se do sada nisu oglasili.

Inače, prema zvaničnim podacima Dvorana Krešimir Ćosić, kada je reč o koncertima, ima kapacitet za oko 6.500 ljudi.

Aleksandra je do sada u svim gradovima u kojima je nastupala najavila više koncerata zbog velikog interesa. Tako su i u Rijeci i u Varaždinu već najavljena po tri. U Osijeku je nastupala pet večeri, kao i u Zagrebu.

Podsetimo, Sportski centar Višnjik je dvorana u kojoj će Aleksandra Prijović nastupiti u junu. Jedan koncert imaće i u Kragujevcu.

Nakon skandala oko organizacije koncerta srpske pevačice u dvorani na Višnjiku gradonačelnik Branko Dukić ekspresno je smenio direktora Denisa Karlovića, na sednici Skupštine društva danas mu je ostavka i službeno potvrđena.

Nakon smene Denisa Karlovića, gradonačelnik Branko Dukić imenovao je vršitelja dužnosti Sportskog centra Višnjik. Sednice na kojoj je za v.d.-a potvrđen Tomislav Zubčić, postojeći delatnik Društva.

Skupštine zapravo nije ni bilo, jer skupština Višnjika, kao i sva društva i ustanove u stopostotnom vlasništvu Grada, ima samo jednog člana i predsednika - gradonačelnika Dukića, prenosi Zadarski List.

(Telegraf.rs)

Video: "Pozdravljam gradonačelnika Zadra, dobrodošao je na koncert": Prija o zabrani nastupa u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • _______

    15. mart 2024 | 18:05

    Oni vode polemiku o tome da l je vec puna ili ne, zena rasprdala 20 koncerta u Hrvatskoj. Naravno da ce napuniti i tu halu do koncerta i da dodje 5 ljudi ona je opet na vrhu sa svim sto je prodala u Hrvatskoj do sad. Kako traze samo nacin da je omalovaze pa ovo je strasno. Napred Aleks, samo gai!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA