Vreme čitanja: oko 1 min.

Grk neverovatno otpevao "Ramondu" i oduševio sve koji su je čuli: "Svaka čast, pravoslavni brate"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srpski ti je skoro kao maternji", bio je jedan od komentara

  • 6
Alex Giannousis, Teya Dora Printskrin: YouTube/Alex Giannousis/RTS

Mlada pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, predstavljaće nas na "Evroviziji" u Malmeu, pesmom "Ramonda".

Teya Dora je još pesmom "Džanum", koja trenutno za manje od godinu dana broji 77 miliona pregleda na "Jutjubu", postala poznata širom sveta. "Džanum" je postala viralna na "TikToku", pa su se mnogi stranci, baš uz ovu pesmu snimali.

Sada je jedan grčki jutjuber Alex Giannousis uradio kaver za našu pobedničku pesmu. Trebali su mu samo glas, emocija i gitara. On je sudeći po komentarima "skinuo" pesmu, a njegov klip do sada broji 13.000 pregleda.

"Kad Grk otpeva perfektno srpski posle jednog slušanja", "Svaka čast pravoslavni brate", "Srbija te voli", "Pozdrav Grčkoj iz Australije, bravo", "Svaka čast, uspeo si da skineš melodiju", "Srpski ti je skoro kao maternji"...samo su neki od pregršt pozitivnih komentara.

Alex je prošle godine prepevao i numeru "In korpore sano", od naše umetnice Ane Đurić, poznatije kao Konstrakte. Konstrakta je pobedila na "Pesmi za Evroviziju '22" i predstavljala Srbiju, u Torinu, a zauzela je čak peto mesto.

(Telegraf.rs)

Video: "Njujork jeste Seks i grad, ali Beograd je Beograd"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kale

    15. mart 2024 | 10:49

    Bravo majstore!!!

  • Kraljevo

    15. mart 2024 | 11:24

    Hvala bratu grku što nam je preveo pesmu sa srpskog na srpski. Teodora sine, lepa je pesma samo malo odmakni mikrofon, pusti glas i pevaj razgovetno ljubim te!

  • ZVEZDA

    15. mart 2024 | 11:13

    Napokon razumem tekst i znam o čemu se radi u pesmi. Volela bi da neko javi Teodori da treba samo da peva lepo da se razume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA