Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je javno priložio dokaze o krađi ideje, Alen je otkrio da mu se Teya ne javlja: "Ona je jedna..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sesartić je takođe opisao Teya Doru kakva je kada se ugase kamere

  • 2
Alen Sesartic, Teodora Pavlovska Foto: Instagram/alensesartickhan, Milena Đorđević

Splitski plesač i koreograf Alen Sesartić bio je glavna karika u timu Teya Dore na Pesmi Za Evroviziju, pošto je prema njegovim rečima upravo on osmislio čitav koncept nastupa.

Međutim, problemi između njih nastali su nakon njene pobede, kada je njegovo ime izostalo sa spiska ljudi koji su radili na osmišljavanju nastupa.

Alen je sada otkrio da li se čuo sa pevačicom, nakon što je javno putem Instagrama otkrio da je "precrtan".

- Poslednji put sa Teya Dorom sam se čuo dan pre druge polufinalne večeri i pričali smo telefonski. Nakon toga se nažalost nisam čuo sa njom. U nekoliko navrata sam joj poslao poruku podrške i čestitao na pobedi, međutim, do dana danas nisam dobio nikakav odgovor. Čuo sam se sa nekim ljudima iz tima sa kojima sam radio, radili smo takođe na njenom spotu Ramonda (tamo sam bio zadužen za sve što je vezano za scenski pokret). Nisu imali šta da mi kažu, niti razumeju šta se dogodilo. Mislim da jedino ko treba da mi da odgovor je Teya Dora. Ja sam radio i stvarao za nju. Ja svakog svog saradnika i kolegu poštujem, sa ostalima u ekipi ne pričam o izvođaču za kojeg radimo, jer to nije profesionalno. Nisam sujetan, ali sam žalostan zbog cele situacije o kojoj sad razgovaramo - rekao je Alen pa otkrio kakva je Teodora kada se ugase kamere:

- Teya Dora je jedna pomalo mirna, draga i izuzetno talentovana umetnica. Nije od onih izvođača koji vole preterano pokazivanje u javnosti. Ona je baš pravi umetnik koja samo želi da joj se da da radi i stvara muziku koju publika voli. Prema saradnicima je dobra i mislim da ima divno srce, samo joj treba vremena da te pusti u svoj prostor, a kad to dopusti onda je uživanje raditi s njom. Meni ništa i niko nije promenio mišljenje niti odnos s njom. Ja verujem da ćemo, kad se sve ovo završi, sesti na jednu "dugu kafu", svemu se smejati i nazdraviti na njenoj pobedi na "Eurosongu"!

Evo da li Sesartić očekuje izvinjenje od pevačice.

- Ne očekujem poziv za Malme jer mislim da je to sada na RTS-u, koji će oni tim oformiti za Malme. Da sam na sceni u ulozi plesača, to bi bila druga priča, ali ovako, tim može da se promeni u potpunosti. Kako god, opet ponavljam, jako mi je drago da sam pobedničkoj pesmi ove godine pomogao kao deo tima koji je stvorio nastup. Voleo bih da mi je Teya poslala: "Hvala" na moju poruku čestitke na nastupu i pobedi, da sam dobio bilo kakav odgovor od nje, bilo kad, jer ipak smo bili tim, zajedno dušom i telom tokom tri meseca pripreme za ovaj projekat - bio je iskren Alen za "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Otišli smo na zakazani protest podrške Breskvici i Teya Dori: Evo šta smo zatekli ispred zgrade RTS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan Milicevic

    17. mart 2024 | 09:24

    Pa jedan dobar deo nas iz Srbije lako zaboravi kad mu je neko pomogao i umesto da im takva osoba bude prijatelj oni od njega naprave nepozeljnu osobu sasvim nezasluzeno pozdarv za Alena

  • Sto se

    17. mart 2024 | 11:14

    Slihtas kad te odj.... a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA