Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve bivše ljubavi Harisa Džinovića veže ista sudbina: "Svaka je bila tragična, svaka... Pored mene prolaze"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač se razvodi o sadašnje supruge, a evo šta se desilo sa ostalim ženama

  • 2

Pevač Haris Džinović je u jednom gostovanju priznao da su njegove bivše ljubavi uglavnom bile tragične.

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele - istakao je pevač, pa dodao:

- Šta ću, a ja kefao za njima. Patio ko konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi.

Iako su postojale žene koje ga, kako on kaže, nisu volele, bile su brojnije koje jesu, međutim pevač ističe da nije primećivao.

- Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga - rekao je Džinović, pa nastavio:

- Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - rekao je jednom prilikom Haris Džinović u emisiji "Balkanskom ulicom".

Podsetimo, nakon navoda da se Haris razvodi od supruge Meline, pevač je za hrvatske medije odlučio da prvi progovori o toj temi.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna - rekao je Haris.

- Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao - rekao je Haris, pa otkrio šta misli pod tim.

- Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - istakao je Džinović u ispovesti za "Showbuzz".

Potom je otkrio i kada je došlo do razlaza.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris za "Unu".

Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njen broj telefona. Venčali su se nakon 11 zajedničkih godina, u Dubrovniku, na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara.

(Telegraf.rs)

Video: Haris Džinović uhvaćen ispred kuće od 2 miliona evra, a tek da vidite u kakva je kola ušao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    16. mart 2024 | 06:07

    Tužno ☹️

  • Gogi

    16. mart 2024 | 13:43

    Prolazile pored mene ,sve te lepe zene.Ni jedna me nije htela,ni jedna,jer nije smela...Jer sam gadan igrac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA