Vreme čitanja: oko 2 min.

Prelepa sestra Ksenije Pajčin prvi put u javnosti, njene izjave su bolne: "Pored nje sam uvek bila važna..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ksenija je meni dala ime. Oduvek je želela da ima sestru", rekla je Mia

  • 2
Mia i Ksenija Pajčin Foto-kolaž: Instagram/mia_pajcin, Nikola Tomić

Pokojna pevačica Ksenija Pajčin iza sebe je ostavila sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da je "preslikana ona". Mia često na svom Instagramu objavljuje fotografije, a zbog lepote kojom pleni mnogi je porede sa sestrom, koja je važila za jednu od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Sestra pokojne pevačice dala je intervju dan pred Ksenijinu godišnjicu 16. marta, u kojem je otkrila do sada javnosti nepoznate detalje o svojoj sestri.

- Sestra mi je bila idol. Gde god da se pojavi, svi su je voleli, obožavali, bila je jako popularna. Nekada sam želela da budem kao ona, jedino što nisam volela da pevam. Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je sve spremala i slatko i slano, a onda bi se Ksenija ljutila i govorila: "Pa ljudi nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate" -  počela je Mia i nastavila.

- Uvek su se svi okretali za njom. Znam da smo jednom izašle da šetamo Milisava, njeno kuče i kada su je videli svi su vikali: "Ksenija, Ksenija..." obožavali su je. Ja sam uvek bila važna kada sam pored nje. Jednom je donela plišanog medveda od dva metra. Neko je zvonio na vrata, tata i ja otvaramo i vidimo medveda, a ona se sakrila iza njega i rekla: "Vidi me". Ja sam bila presrećna. Tata se uvek ljutio na nju jer mi je stalno kupovala, ali je ona bila svojeglava. Tata se ljutio jer je uradila usne, ali ona bi mu uvek govorila: "To je moj život, pusti me".

Ksenija nikada nije dozvolila da je neko vidi da je tužna.

- Ona sebi nikada ne bi dozvolila da neko vidi da je tužna tugovala je u svoja četiri zida. Tata joj je stalno govorio da uči, da se posveti školi, ali ona je volela da kada čuje muziku baci sveske i knjige i samo igra. Znam da je ona sebe davala maksimalno kada je muzika u pitanju i da je radila ono sto je volela, a to je najvažnije.

Mia je otkrila da joj je upravo Ksenija dala ime.

- Ksenija je meni dala ime. Oduvek je želela da ima sestru. Njena najbolja prijateljica mi je rekla da bi Ksenija danas bila ponosna na mene i da im je drago sto sam konačno rešila da istupim javno i budem vaš gost. Ksenija je bila veliki optimista, na sve je gledala pozitivno i kada neko udari na njeno znala da je da se bori za pravdu - rekla je Mia za "Moj dan Blic dan".

(Telegraf.rs)

Video: Majka Ksenije Pajčin stigla na pomen tragično nastradaloj ćerci: Čim je došla do groba zaplakala je

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. mart 2024 | 16:13

    Lepuskasta ali ni priblizno harizmi Ksenije Pajcin.

  • Ksenija je bila specificna pojava u drustvu.

    15. mart 2024 | 19:34

    Njena karijera pocinje 90tih. Mislio sam da nema nikog. Jadna njena porodica. A onda, sta bi rekla da vidi ove teja dore i druge teletabise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA