Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica mesečno ne može da preživi bez 3.000 evra: Zbog njenog bahaćenja, izazvala je haos na mrežama

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova njena izjava izazvala je toliko reakcija, da je Marina tada bila glavan tema svih društvenih mreža i pomalo besnih ljudi

  • 3
Marina Visković Printskrin: Instagram/marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković izjavila je nedavno da bez nekoliko hiljada evra ne može da preživi mesec dana, što je izazvalo buru na mrežama.

Ona je gostujući u emisiji "Amidži šou", dobila škakljivo pitanje, pa se snebivala da na njega odgovori, ali je na kraju ipak priznala koliko para troši mesečno.

- Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 evra - pitao ju je voditelj.

- Evo sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lepo si procenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mesečno, sigurno - istakla je Marina Visković pre par godina kod Ognjena Amidžića u emisiji.

Ova njena izjava izazvala je toliko reakcija, da je Marina tada bila glavan tema svih društvenih mreža i pomalo besnih ljudi.

Podsetimo, ona je prošle godine odvela majku na luksuzno putovanje od 10 dana za koje je iskširala čak 7.000 evra.

- Za to zadovoljstvo za sebe i majku, koju je povela sa sobom, iskeširala je oko 7.000 evra. Ako na to dodamo avionske karte i vanpansionsku potrošnju, dolazimo do sume od tričavih 10.000 evra, što za Marinu očito ne predstavlja ozbiljan izdatak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA