Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezdića zbog prekidanje predstave podržao Marić, pa poručio: "Trebalo je da ženu zamoli da izađe i da se vidi"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To je poslednja opcija jer onda je sa predstavom gotovo", napisao je glumac

  • 9
Nenad Jezdić, Milan Marić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Nenad Jezdić pre nekoliko večeri prekinuo je predstavu u Zvezda teatru i obratio se publici, zbog pojedinaca koji su ga svojim nevaspitanjem izbacili iz takta.

Ovim potezom iznenadio je mnoge, ali i oduševio, a podršku gotovo svakodnevno dobija od kolega, pa mu je sada isu pružio i Milan Marić.

Marić se oglasio na društvenoj mreži "x" gde je u svojoj objavi dao i svoje mišljenje uz video iz pozorišta na kojem se vidi kako Jezdić vidno besan prekida predstavu zbog nepoštovanja publike.

- Jezda ovde igra monodramu od dva sata i jedini partner mu je publika. Teško je održati pozorišnu iluziju i sa ansamblom ukoliko je neko konstantno telefonom "razbija", a kamoli sam. Pride, ne ometate samo nas na sceni, ometate publiku, koju izbacujete iz predstave na taj način - poručio je Marić, a onda su krenuli komentari da se nižu.

- Trebalo je da prekine predstavu i ženu zamoli da izađe, da se lepo vidi ko je - poručila je jedna korisnica "X" mreže.

- To je poslednja opcija jer onda je sa predstavom gotovo, jedino što dobiješ na taj način je skandal i nezadovoljstvo svih - istakao je Milan Marić , pa dodao:

- I tvrdim vam da većina glumaca neće reagovati na jedno ili dva zvona u publici (to je, nažalost, već postalo praksa) jer može svima da se desi. Problem je što su ljudi počeli da se javljaju na pozive tokom predstave i to je onda stvarno situacija koja je u najmanju ruku čudna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brka79

    17. mart 2024 | 00:29

    Svaka mu cast. Osnovna kultura je da se isljuci mobilni, bilo da ste u bioskopu, pozoristu, poslovnom sastanku ili na bilo kojem drugom sastanku…. Sramota u sta smo se pretvorili…

  • baba smilja iz darosave

    16. mart 2024 | 23:08

    kad neuki oće u kulturnu ustanovu

  • Đuro

    16. mart 2024 | 23:10

    Verovatno neka sendvičarka nepismena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA