Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da hoću nekome da polomim glavu!" Rada iznenadila izjavom, ovako reaguje kada ne može da kontroliše bes

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nekada ne možeš da rešiš milom", navela je pevačica

  • 1
Poznati aerodrom Rada Manojlović Foto: Kobra

Pevačica Radmila Manojlović priznala je da su retki trenuci kada ona preuzima stvari u svoje ruke, ali kada se to desi, teško onome ko joj se nađe na putu.

Pevačica je otkrila da je skoro sve prepustila svojoj sestri koju je od prošle godine angažovala i kao menadžerku, ali da ponekad biva prinuđena da uzme dizgine u svoje ruke, naročito ukoliko se nešto kosi sa njenim načelima.

-To ne izgleda dobro, ne bih volela to da vidiš (smeh), zato što sam je vrlo, vrlo, vrlo neprijatna. Ja kad komandujem znači da su me izveli iz takta i da ništa ne valja, da ništa ne ide kako treba i onda urlam. Ne urlam, nego onako gledam urokljivo nekog ko je pogrešio u tom momentu, da li je klavijaturista, da li neko drugi, šta god se desilo. Nikad ne reagujem dok ne dođe do duvara i dok ne bude nešto loše. Onda kada je loše, tada ja komandujem i to je baš ružno, ali dobro, dešava se - priznala je Rada.

Manojlovićeva je otkrila i da smatra da je ponekad čvrsta ruka jedino moguće rešenje, kao i da kod nje nema "Cile-Mile".

- Verujem da kada podvikneš jedino tada može da se uradi nešto kako treba, bilo to urokljivo ili na ne znam koji način, ali mora da se skrene pažnja. Nekada ne možeš milom i ne možeš kad pričaš lepo i polako. Od tih sam koji hiljadu puta govore milom, ali kad mene dovedete do toga da budem onako baš neprijatna, gruba, da hoću da polomim glavu nekome, onda moraju da promene to ponašanje i da isprave grešku koju ponavljaju - objasnila je Rada Manojlović za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Rada zamešala u Osijeku, pa rasplakal Prijovićku emotivnim govorom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 47+

    17. mart 2024 | 13:46

    Ала ову певаљку дрма менопауза...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA