Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Ceca Ražnatović za nekoliko dana smršala više od 8 kilograma: Njen recept je magija

N. L.
Z. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored ishrane koju je korigovala, pevačica je veoma aktivna i u teretani

  • 0
Svetlana Ceca Raznatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je sino, 16. marta, spektakularni koncert u Mariboru, a ono što su mnogi primetili - jeste da, čini se, nikada zgodnija nije bila.

Naime, Ceca je svoju liniju dovela do perfekcije, a kako mnogi komentarišu nije bolje izgleda još od prvog spektakla koji je organizovala na Ušću, 2006. godine.

- Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno - otkrila nam je ona.

Kako je sada otkrila za Telegraf, za samo mesec dana skinula je više od 8 kilograma i to uz pomoć jednostavne dijete.

- Jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost.

Pored ishrane koju je korigovala, Ceca je veoma aktivna i u teretani.

- Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam- ispričala je za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA