Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica na romskim veseljima "zgrne" hiljade evra, a od organizatora ima poseban uslov: Tiče se hrane

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatra da je brojanje kalorija postalo pomodarstvo,

  • 0
Dragana Todorović Jana Foto: Kobra

Pevačica Jana Todorović jedna je od najtraženijih pevačica sa naše scene, a od organizatora raznih veselja i gazda klubova traži jednu posebnu stvar, posle svakog nastupa.

Jana važi za nekoga ko voli da jede i za sebe kaže da je veliki gurman, te da se ne opterećuje viškom kilograma već da uživa u hrani. Pevačica je sada otkrila šta je to što traži od poslodavaca nakon završenog nastupa.

Otkrila je da na veseljima i tezgama voli da joj gazde i domaćini uvek spakuju pečenje i delikates ako joj se svidi, pa zbog toga nekad pita i da plati ako treba.

- Nisam žena koja vodi o računa svakodnevno o tome šta jede. Niti brojim kalorije niti gledam kad šta jedem. Kod mene tu nema rasporeda. Poenta je samo da se uživa, a jesam gurman i hedonista, što se toga tiče - počela je Jana, pa dodala:

- Obično mi se desi da na tezgama, ako mi se svidi predjelo ili pečenje koje je izloženo, bez problema tražim gazdama da mi spakuju da ponesem kući. Nekad ako nema previše, pitam i da platim, tako da niko ne pravi problem. Neće niko nikad da pravi problem - rekla je Jana za "Republiku".

Podsetimo, pevačica Jana Todorović slovi za jednu od najbogatijih žena domaće javne scene, a epitet kraljice bakšiša opravdava na svakom svom nastupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA