Vreme čitanja: oko 1 min.

Cane se prepucavao sa Oljom Bećković, pa napustio emisiju: "Čitam ti sa usana..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Najiskrenije ne znam zašto je otišao i verujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje", rekla je voditeljka

  • 15
Goran Bare i Zoran Kostić Cane na panelu "Ugasi se ili sini" muzičke konferencije "Kontakt 2023" Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane napustio je emisiju "Utisak nedelje", nakon kreće prepirke sa voditeljkom.

Naime, nakon kraće prepirke sa voditeljkom, muzičar je sačekao reklame i napustio studio.

- Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete - rekla je voditelja Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među večerašnjim gostima.

- Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju - odgovorio je Kostić Cane, na šta je Bećković odgovorila da „pričaju u poverenju“.

Belgrade Beer Fest Foto: M.M./ATA Images

Kostić je uzvratio Bećković da „može da se titluje“.

Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da „kupi apart za sluh“, na šta je on odgovorio da ga Bećković „napreže već“.

- Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka - izjavila je Bećković, prenosi Nova.

- Šta? - kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Kostić Cane više nije bio u studiju.

- Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije ne znam zašto je otišao i verujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje - rekla je nakon toga voditeljka Olja Bećković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikon

    17. mart 2024 | 23:06

    Cane, znao sam da si legenda ali da si ovoliki car, e svaka ti čast. Spustio si ovu kvazi voditeljku, neuspelu glumicu, tamo gde joj je mesto.

  • teorija zavere

    17. mart 2024 | 23:37

    Olja je izuzetno antipatičan voditelj. Davno sam prestao da gledam njenu emisiju. Čuj kaže gostu: "da vi počnete da se ponašate normalno", a posle sa kao čudi zašto je otišao? Očigledno je bilo nekog prepucavanja pre početka emisije.

  • Vera

    17. mart 2024 | 23:44

    Tendencija naših voditelja je da se ponašaju nekulturno i da stalno prekidaju sagovornike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA