≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Marinkovića prebio poznati muzičar iz Amadeus benda, Goca Tržan otkrila sve datelje

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega", istakla je besno pevačica

  • 8
Goca Tržan Aca Stanimirović Ivan Marinković Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Komentarišući još jednom bivšeg muža Ivana Marinkovića, pevačica Goca Tržan otkrila je da ga je pretukao poznati muzičar, član Amadeus benda.

Odgovarajući na pitanje koga bi izbrisala iz života, pevačica Goca Tržan je spomenula svog bivšeg muža Ivana Marinkovića, a zatim spomenula njegov okršaj sa muzičarem Aleksandrom Stanimirovićem, poznatijim kao Aca Amadeus.

- Bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča koje kakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti - istakla je Goca.

- Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik realitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto to bih volela. To bi mi baš značilo - dodala je Tržanova.

Podsetimo, pevačica Goca Tržan je bez zadrške odgovorila onima koji joj ostavljaju negativne komentare na društvenim mrežama.

- Ovako, lice u lice bi bilo drugačije, drmnula bih šamarčinu, da pala bi u nesvest. Zato što ne možeš da sa mnom tako razgovaraš. Ljudi su kukavice, to je najveći problem. Slušala sam Majka Tajsona, koji je pričao da su socijalne mreže upropastile ljudske karaktere, možeš da budeš nasilan, možeš da budeš uvredljiv bez ikakvih posledica - istakla je Goca za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    17. mart 2024 | 23:19

    On je tvoj bivši muž,pa bivši muž,to ne možeš da izbrišeš,a i pred Bogom ste bili venčani,imate ćerku,tvoj izbor je bio.

  • V8

    17. mart 2024 | 23:41

    A ti si sad kao neka!?

  • Petar

    17. mart 2024 | 23:35

    E,sada si Ti nevinasce?!Sve se zna na toj turbulentnoj estradi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA