≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zašto se naša pevačica koja je bila na korak do svetske slave naprasno povukla sa scene? "Evo ti pare, ali..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle takmičenja u kojm je skrenula pažnju na sebe zbog ponuda koje je dobijala - potpuno se povukla sa scene.

  • 0
Monika Ivkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica koja se proslavila u Zvezdama Granda makar za naše tržište, Monika Ivkić stekla je i veliku evropsku slavu učešćem u jednom nemačkom takmičenju zahvaljujući kojem je upoznala i mnoge svetske zvezde.

Naime, Monika se sa samo 22 godine pojavila u prestižnom muzičkom takmičenju u Nemačkoj u kom je od 30.000 kandidata, zauzela četvrto mesto u finalu.

Kako je sada otkrila, posle takmičenja u kojm je skrenula pažnju na sebe zbog ponuda koje je dobijala - potpuno se povukla sa scene.

- Osvojila sam četvrto mesto od 30.000 kandidata. Baš sam bila u hajpu, pevala sam stranu muziku, nemačke pesme, engleske i tako dalje. Morala sam da se preselim tamo, posle prvog kruga su mi rekli da ako hoću da se takmičim dalje moram da se preselim u Nemačku, hvala Bogu pa imam familiju tamo, pa sam kod njih bila neko vreme, pa sam iznajmila apartman i tako dalje - ispričala je ona u emisiji "Ispovesti".

Zahvaljujući tok takmičenju, upoznala je mnoge svetske face, a Maraja Keri ju je posebno nahvalila i uporedila čak sa Bijonse.

- Tako je sve posloženo od A do Š, zna se kada su intervjui i sve ostalo. Mnogo toga mi je donelo, naučila sam dosta toga, upoznala sam Maraju Keri, Keli Rouland me je pohvalila, gostovala sam na MTV u Nemačkoj, tada mi je Keli rekla da podsećam na Bijonse. Kroz takmičenje sam upoznala mnoge velike zvezde. Dosta je bilo ponuda posle tog takmičenja, ali se nisam pronašla u tim stvarima.

Iako joj se smešila velika svetska slava, kaže da zbog novca nije želela da se "proda".

- Ne želim da se prodajem, pogotovo ne za novac, ja volim muziku, volim ovaj posao. Nisam taj tip da mi neko kaže "evo ti novac, ali ti moraš sve". Ne bih sada ulazila u tu priču, ali sam rekla da ću jednom napisati knjigu kada ostarim, a sada nije trenutak za to. Samo sam rekla da se povlačim i ne želim taj fejk svet. Bila sam mlada, nisam imala nikoga pored sebe ko će mi reći kako šta da uradim, kao što imam sada ekipu koja sada stoji iza mene - istakla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA