Vreme čitanja: oko 2 min.

Branka Blek Rouz šokirala priznanjem o zaradi, pa spomenula oženjene: "To je za mene poniženje!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpska striptizeta smatra da je sramotno što ona i neki sa estrade zarađuju više od učitelja i nastavnika, a takođe poštuje moralna načela kada je reč i o zauzetim muškarcima

  • 0
Zadruga, ulazak u zadrugu, Branka Blek Rouz Foto: Marko Jovanović

Jedna od najpoznatijih striptizeta kod nas, Branka Blek Rouz ne libi se pričanja o svom poslu, a svojevremeno se skidala i pred celim odeljenjem svog sina. Sada je progovorila o tome kako su njeni školski prijatelji reagovali na njen posao, koliko zarađuje, ali i da li bi bila sa zauzetim muškarcem.

- Moji školski prijatelji su se šalili, obzirom na to kolika je plata profesorima, učiteljima, nastavnicima, a znamo koliko je to zahtevno. Oni edukuju i izvode mnoge generacije na put i žalosno je zaista, evo javno kažem, žalosno je da neko sa estrade i evo ja u mom poslu mogu da zaradim više. To mi je sreća, ja sam kroz ovaj posao sebe obezbedila i zaradila lep novac, ali neko ko je završio akademiju, fakultet, to je žalosno jer je sistem vrednosti totalno izgubljen. Meni je žao što mi živimo u takvom društvu i vremenu, što se ne vrednuju te stvari, jer bi takvi ljudi prvenstveno trebalo da imaju veće prihode - rekla je Branka.

Iako je striptizeta, poštuje osnovna moralna načela.

- Vremena su sve gora i gora, ovo je sada stvarno nova nenormalnost. Sve što je normalno ispada ustvari nenormalno, a sve što je nenormalno promoviše se kao normalno. Meni jednostavno neke stvari ne mogu da budu normalne. Sad će neko reći "Ona striptizeta je našla nama da morališe", prvo -  moral nije to. Može neko biti zakopčan do guše, a moralno da bude dno dna. Može neko biti totalno nag, evo ja sam nudista, ali poštovaću osnovna načela moralnosti. To znači, ja kao slobodna žena, nikad ne bih bila sa zauzetim muškarcem. Za mene je brak svetinja, a da mi se udvara zauzet muškarac to je poniženje mene - rekla je Branka za "Grand".

Branka je pre bavljenja striptizom, radila kao komercijalista.

- Radila sam kao komercijalista na terenu za nekoliko firmi. U to vreme je jedna moja drugarica igrala kao plesačica po diskotekama i pričala mi da za jedno veče uzima i po 50 maraka. Volela sam da igram i odlučila da probam jer je zarada bila mnogo veća od one koju sam dobijala kao komercijalista u firmi. Menadžer jedne diskoteke mi je predložio da kod njega počnem da igram jer mu se dopao moj ples, koji je više bio erotski nego dens. Rekla sam mu da ne bih smela da se skinem jer sam stidljiva, jedino bih mogla da pokušam u bikiniju. Prihvatila sam da odigra svoj prvi striptiz, i to na ispraćaju jednog momka u vojsku! Na tom slavlju je bilo i mladića i devojaka. Lepo sam izvela tačku, poskidala sam ih i svi su se lepo proveli. Pitali su me koliko se dugo bavim ovim poslom. Rekla sam im da mi je ovo prvi nastup, a oni su mi na to odgovorili: "Ako si ovako izvela prvi nastup, onda ovim poslom treba da se baviš ceo život". I tako je sve počelo - otkrila je ona svojevremeno za "Hit Informer".

(Telegraf.rs)

Video: Da vidite samo koliki izvadila krompir Branka Blek Rouz: Striptizeta se dohvatila motike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA