Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izgubio se koncept žrtve, a majčinstvo jeste žrtva!" Hrvatska glumica izjavom pokrenula lavinu reakcija

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je otvoreno pričala o trendu današnjeg vremena

  • 1
Jelena Perčin Printskrin: Youtube/TuzlaFilmFestival

Glumica Jelena Perčin je nedavno gostujući u podkastu iskreno progovorila o današnjem vremenu ističući koliko je važno slušati svoje želje i osećaje, ali se učini da je koncept žrtve izgubljen u tom trendu.

Međutim, majčinstvo je oblast gde se morate odreći prvobitnog načina života jer imate druge prioritete, ali ne znači da u budućnosti nećete ostvariti svoje ciljeve.

- Celi trend ovog vremena da se stalno naglašava važno je šta ti želiš, važno je kako se ti osećaš, potpuno se izgubio taj koncept žrtve, jer neki periodi u životu zahtevaju i neku žrtvu i samo majčinstvo je vrsta žrtve, bez obzira na lepotu, ali je i žrtva. Tvoje vreme više nikad nije tvoje vreme, tvoje telo nikad više neće biti tvoje telo, dakle jako puno toga se tu menja. Kad dođu male bebe da se menjaju okolnosti koje se posle opet vrate, jer se vrati taj ritam, ali postoji neki period gde se žrtvuješ za neku budućnost koju si, valjda, želeo - istakla je glumica u podkastu o roditeljstvu "Mame kod Lane".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mame kod Lane - podcast (@mame_kod_lane)

Podsetimo, Jelena se početkom 2023. godine razvela od kolege Momčila Otaševića, sa kojim dvoje dece, sina Jakšu i ćerkicu Mašu.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki broj glumaca došao da pruži podršku Anđeli Jovanović tokom suđenja sa Branislavom Lečićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA