Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je prvi muž Seke Aleksić: Za njega se udala sa 19 godina, pričao je da mu duguje 40.000€

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

O ovom razvodu pevačice se malo zna

  • 2
Seka Aleksić Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Pevačica Seka Aleksić je u braku sa Veljkom Piljikićem 14 godina, a samo godinu ranije su počeli da se zabavljaju, te 2009. godine, a potom su napravili kuću iz snova u Staroj Pazovi.

Najveća želja, da postanu roditelji, ostvarila im se 2016. godine, kada je pevačica rodila sina Jakova. Njihovu porodicu 2020. godine je upotpunio dolazak još jednog dečaka, kome su dali ime Jovan.

Manje je, s druge strane, poznato da je Aleksićeva već bila udata. Prvi put ona je rekla "da" sa samo devetnaest godina.

Seka je napravila brzopletu odluku, te se udala za Dušana Vasilića iz Bijeljine od kog se razvela samo godinu dana kasnije.

Nakon razvoda, Dušan je optuživao da mu je dužna 40.000€ koje je uložio u njenu karijeru.

Domaći mediji su pisali da joj je pretio i zahtevao da mu vrati novac uložen u njen prvi album, a on je tada izjavio da su napravili dogovor.

- Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku - rekao je.

- Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do toga da se naša veza prekine baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov. Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra - prenosili su mediji.

- Dogovorili smo se da ona nastavi dalje bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra - rekao je svojevremeno prvi muž Seke Aleksić, dok ona ove navode nije želela ni da potvrdi ni demantuje, te istakla da ne želi da komentariše ljude koji nisu u njenom životu.

Vasilić je, inače, svojevremeno izdržavao zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima.

Podsetimo, nakon nedavnih tvrdnji koje su počele da kruže društvenim mrežama da je supruge Seke Aleksić, Veljko Piljikić prevario pevačicu i dadilji napravio dete, oglasila se folkerka.

Naime, korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao sledeće: "Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu".

Seka se oglasila i burno reagovala, na, kako ona tvrdi, čiste i zle izmišljotine, te demantovala navode kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- rekla je Seka za "Blic".

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Njih dvoje žive bračnu idilu u Staroj Pazovi gde su izgradili dom izu snova.

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić otkrila koju želju je jedva ispunila sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😃

    19. mart 2024 | 14:44

    I posle kažu treba što pre da se oženiš/udaš, koliko ima ljudi (klinaca) koji su u 22-3 razvedeni?

  • LUAN

    19. mart 2024 | 12:38

    Zar Seka nije radila u Svajcarskoj, pisalo se o tome. Seka je veliki drug i zelim joj sve naj kao i fam. isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA