Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako živi Jelisaveta otkako se udala za Miloša Teodosića: Luks putovanja, skupe stvari, noćni život...

N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Od juna 2017. godine počinje njihova idila i Jelisavetin život iz bajke, na koji su jojmnogi zavideli - putovanja, izlasci, skupoceni komadi....

  • 6
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić Foto: Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i košarkaš Miloš Teodosić važe za jedan od najskladnijih parova s domaće javne scene, ali je juče u medijima objavljeno ono o čemu se već neko vreme priča po gradu - da posle 7 godina, zbog njene navodne preljube, navodno stavljaju tačku na brak.

A kako je tekla njihova ljubavna priča i koliko se Jelisavetin život promenio udajom za srpskog košarkaša...

Na samom početku njihove ljubavne priče trudili su se da svoju vezu sakriju od javnosti, a sve je počelo krajem 2016. godine u Rusiji, gde je Miloš Teodosić tada igrao.

Naime, Teodosić je od njegove i Jelisavetine zajedničke drugarice, kreatorke Milice Opačić, navodno zatražio da ga upozna sa glumicom koja mu se dopala i pre nego što ju je prvi put uživo video. Jelisaveta je u to vreme u javnosti i dalje često bila zbog veze koju je imala sa Vukom Kostićem, dok je košarkaš bio miljenik žena i važio je za "najpoželjnijeg neženju".

Posle nekoliko meseci zabavljanja, odlučili su da izgovore sudbonosno "da" i jedno drugome se zavetuju na večnu ljubav. Svadbena proslava održana je u jednom beogradskom restoranu na Topčideru u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog sveta.

Od tada, juna 2017. godine počinje njihova idila i Jelisavetin život iz bajke, na kojem su joj mnogi zavideli - putovanja, izlasci, skupoceni komadi....

Prva stanica posle svadbe - život iz sna, Amerika.

Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru. Tamo je provela dve godine, nakon čega su se zbog Teodosićeve karijere preselili u Italiju.

Krajem 2019. godine Jelisaveta se sa porodicom seli u Bolonju, a 2021. godine dobili su i sina. Kako bi se lakše uklopila tamo, navodno je upisala i časove italijanskog jezika. I posle četiri duge godine, na kraju su se ipak porodično vratili u Srbiju.

- Vrlo mi prija. Volim Srbiju i radujem se što ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao. Veoma sam srećna - istakla je ona po konačnom povratku u prestonicu, kada je priznala i da ne razmišlja o ponovnoj selidbi, ali da ne beži od nje.

Glumica je otkrila da li joj teško pada da uskladi privatni, porodični i poslovni život, kao i kako joj to polazi za rukom.

- Osoba sam koja ima mnogo energije. Što više zadataka imam, to više energije imam, tako da meni to sve stvarno sa lakoćom ide. Naravno, imam podršku porodice i roditelja, koji i uvek uskaču kada je to potrebno.

Inače, Jelisaveta već dugo skoro da uopšte nije objavljivala fotografije sa Teodosićem. S vremena na vreme je delila kadrove dece, a najčešće se na njenom Instagram profilu mogu videti momenti sa luks putovanja, fotografije i snimci iz noćnog života, skupoceni stajlinzi, trenuci sa kolegama i sa snimanja ili predstava.

Prošla tešku borbu za potomstvo

Jelisaveta je jednom prilikom podelila s javnošću svoju borbu za potomstvo, kao i da je u saobraćajnoj nesreći izgubila dete.

- Više od svega smo želeli dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan, rekla je Jelisaveta jednom prilikom za magazin Hello.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - rekla je Jelisaveta.

Jelisaveta je ispričala da je drugo dete dobila prirodnim putem, te da tri meseca nije znala da je u drugom stanju.

- Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - ispričala je tada poznata glumica.

(Telegraf.rs)

Video: U besnom "poršeu" stigla u penthaus: Prvi snimak Jelisavete nakon priča da je varala Teodosića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    19. mart 2024 | 08:13

    Da je bio pametan Teodosić je trebao ranije da se oslobodi ove raspikuće.

  • Ml

    19. mart 2024 | 09:49

    Kroz istoriju i danas 99% žena udajom prelazi u viši stalež a ne trudom, znanjem i pameću.

  • Zum

    19. mart 2024 | 10:14

    Kad uspjesni ,dobri momci ,ozene zene koje su prije toga imale dugogodisnje veze,prosle svasta,onda oni nijesu normalni. Tako one idu od jednog do drugog fudbalera,kosarkasa, glumca,a na kraju je ozeni neki koji je mogao da bira najbolju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA