Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bio sam odvratan prema njemu, a on je došao i pružio mi ruku!" Ovaj sportista je kum Veljka Ražnatovića

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgladili su odnose, te je tako Vladan postao kum porodici Ražnatović

  • 1
Veljko Ražnatović, Bokserski klub Crvena zvezda Foto: Nikola Tomić

Veljko Ražnatović je postao profesionalni bokser sa 25 godina, a čak je sa sinom Željkom u naručju proslavio osvajanje svog prvog šampionskog pojasa. Kako je skoro istakao, boksom je počeo da se bavi da bi se sklonio sa ulice, jer je bio "na korak do kriminala".

Porodica Ražnatović, majka Ceca, supruga Bogdana i sestra Anastasija, ali i mali Željko su najčeće u prvim redovima, te oni daju najveću podršku i motivaciju Veljku.

Međutim, Ražnatović je stekao i prijatelja, pored sportskog uspeha, te mu je kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić postao kum, iako im upoznavanje nije počelo tako slavno.

- Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga "ugase", da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu - rekao je Vladan Babić u podkastu MMA Institut.

Izgladili su odnose, te je tako Vladan postao kum porodici Ražnatović.

- Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte - naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.

Podsetimo, Veljko će uskoro sa suprugom Bogdanom dobiti trećeg naslednika Ilijana, a jednim zanimljivim videom, direktno je "pecnuo" svoju voljenu ženu.

Veljko se, naime, snimao dok je starijem nalsedniku Željku pokazivao svoju sliku iz detinjstva.

Ražnatović je sinu pokazao sliku u ramu, na kojoj je on (Veljko) dok je bio beba.

- Ko je ovo Željko? - pitao ga je otac, na šta je naslednik rekao: "Krstan".

- Ko? - ponovi je Veljko, a maleni Željko potvrdio: "Krstan".

Njegov odgovor nasmejao je Veljka, koji je uz video kratko napisao poruku za svoju suprugu: "Bogdana, 2/2 videćemo za trećeg", poručio joj je Ražnatović.

Podsetimo, Veljko Ražnatovići njegova partnerka Bogdana Ražnatović uskoro će dobiti trećeg sina kome će dati ime Ilijan.

Ovo neobično ime iznenadilo je mnoge, jer je mladi bokser ranije pričao da će trećeg naslednika nazvati po srpskom vladaru Lazaru.

(Telegraf.rs)

Video: Mali Željko pokazao kakav je džentlmen: Mama dobija specijalan poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA