≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prvo pojavljivanje Meline Džinović u javnosti nakon vesti o razvodu! Odbila da daje izjave, evo kako izgleda

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona je doprinela početku rada fondacije

  • 1
Melina Džinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina Džinović pojavila se u javnosti prvi put nakon potvrđenih vesti da više nije sa Harisom, kojeg je napustila pre više od godinu dana. Kako smo ranije pisali, dugo su već glasne priče da Melina duže od godinu dana ima emotivnu vezu sa jednim muškarcem koji nije sportista, ali je poznat javnosti.

Dizajnerka se prvi put nakon svih ovih vesti i Harisove potvrde da ga je varala pojavila u javnosti, na početku rada fondacije Angelina, osnovane na inicijativu porodice tragično stradale devojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Melina je odbila da da izjavu medijima, izbegavajući bilo kakav kontakt, a sudeći po onome što se videlo, dalo se zaključiti da se potrudila da izgleda bolje nego ikada i time možda pošalje i poruku da je ona - odlično.

Događaj je upriličen u Sava centru, a Melina je istom doprinela jednom svojom kreacijom/haljinom.

To je bila jedna od 16 izloženih i prikazanih haljina koje su kreirali najpoznatiji domaći modni dizajneri, a koje su rađene po skicama Angeline Aćimović, kao i dve haljine prestižne francuske modne kuće, specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici - "Dior", koju je Angelina najviše i volela, istakla je njena majka.

Fondacija će negovati i sećanje na sve žrtve nastradale u toj školi, kao i žrtve iz Dubone i Malog Orašja.

Kako je Marija Anđelković, Angelinina sestra, u razgovoru za Telegraf.rs istakla sinoć, Fondacija će se baviti prevencijom tragičnih događaja kroz edukaciju dece o opasnostima koje nose internet i društvene mreže.

- Posebna grana zanimanja Fondacije biće digitalna detoksikacija, koja je jako važna u današnje doba i to je nešto što savremeno doba nosi, a to je problem sa tehnologijom i onim što internet predstavlja. Omladina je najviše na internetu, najviše pod uticajem interneta i svega što se nalazi na njemu, te je jako važno da svi budemo edukovani o tome šta sve može da se nalazi na internetu, a da mi toga nismo svesni. Borićemo se za to da svi budu upoznati šta to zapravo predstavljaju mreže, igrice i tome slično - počela je sestra Angeline, Marija Anđelković.

- Angelina je oduvek volela modu, sa devet godina je krenula u školicu dizajna i tamo je izrazila svu svoju maštu i samu sebe, sve haljine su bile njena ideja, u potpunosti, neke su bile inspirisane, neke slobodne teme, ali to je njena tvorevina. Svi dizajneri su se samovoljno javili i odazvali, svaka umetnička duša je želela da bude deo ovako lepog projekta, sećanja na jednu mladu lepoticu, moju Angelinu. Svi naši najpoznatiji dizajneri su se odazvali u istom trenu kada je to izašlo u novinama. Mi smo im prepustili tu mogućnost da oni inspirisani njenim radovima, koji su bili veoma profesionalni za njene godine, što je puno dizajnera i istaklo, mi smo im dali da izraze mali delić sebe, a da istovremeno pokažu šta je to Gina znala tada sa svojih devet godina.Kroz Fondaciju i kroz nas njeni snovi će dobiti život, a svi zajedno kao društvo treba da se sećamo svih nastradalih i svih žrtava. Treba ih spominjati, treba misliti na njih, da tako mladi životi koji su izgubljeni, budu inspiracija za sve buduće generacije dece koja žele da se bave umetnošću ili bilo kojom granom.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA