Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne mogu da se vratim dok ne rešim sve..." Baka Prase tvrdi da je upao u ogromne finansijske probleme

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jutjuber se, kako ističe, povlači na neko vreme

  • 4

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram storiju i poručio fanovima da će se vratiti na mreže kada bude rešio probleme.

- Mnogo sam para sj**ao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve - napisao je on, pa dodao:

- Mnogo sam ispao glup, sve sam zas*ao.

Bogdan se nedavno, takođe, požalio na društvenim mrežama i otkrio pratiocima da je zbog kocke izgubio sav novac.

- Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje*ao. Je*ala me kocka - napisao je on na svom Instagram nalogu.

Popularni jutjuber nije otkrio o kom iznosu je reč, ali je jednom prilikom priznao da je ostao bez 160.000 evra na indentičan način.

Podsetimo, Bogdan se nedavno preselio iz Beograda na vodi u luksuzni stan od 300 kvadrata, koji košta 2.000.000 evra. Bogdan je naveo da ovaj stan iznamjljuje, a mesečni najam stana sa troškovima iznosi oko 6.000€.

- Imam lizing za BMW-a to je mesečno otprilike 3.500 evra, ne znam tačno. Imam rentu stana i sve troškove koji idu uz stan, nek bude oko 6.000, hrana svaki dan 300 do 500 evra, kažem to jer zovem sve da ne bih jeo sam, imam novca i mogu da plaćem te ručkove, nije mi problem. Troškovi hrane mesečno su mi 10.000 evra, što je preterano, ali tako živim, jer tako mogu, kraj priče. Mesečni troškovi su mi preko 50.000 evra, ljudi možda neće da veruju u to, ali vidi se i po klipovima koliko para dajem. Moji mesečni troškovi su surovi, surovo veliki.

Poznato je da voli da troši, ali i ne žali za svoje najbliže, te je tako iznenadio svog najboljeg prijatelja, Igora, kada mu je za venčanje poklonio automobil vredan 50.000 evra, dok se njegova devojka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla za novogodišnje praznike pohvalila jelkom od 1.500 evra. Često zna da iznenadi porodicu, prijatelje, saradnike, ali i ljude kojima je pomoć potrebna, kao što je odlučio je da pomogne Nikoli iz Srbobrana koji ima azil za pse i uplatio mu je pozamašnu svotu novca.

(Telegraf.rs)

Video: Anja Bla čekala Baku da se probudi, pa ga povela u teretanu: Dok ona trenira, on posmatra poze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tstdtdyusk

    19. mart 2024 | 13:12

    Сад ће клинци од тата и мама да узму да упалте глупсону. Па продај ролексе

  • Kloc

    19. mart 2024 | 12:35

    Hajde glupane postedi nas vise...

  • NijeFejk

    19. mart 2024 | 13:24

    Mali je prevarant lažov i lopov. Na tatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA