Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neka svi prođu 20 godina bede, pa neka kasnije žive u blagostanju": Topalko o Heleninom teškom odrastanju

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač je otvoreno govorio o ćerkinom luksuznom životu, ali i periodu pre istog

  • 7
Milan Topalović Topalko, Helena Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/ helena_topalovic

Pevač Milan Topalović Topalko je nedavno progovorio o luksuznom životu ćerke Helene, ali je i otkrio šta se krije iza te skupocenosti.

- Moja ćerka živi luskuzno u poslednjih 5 godina, a sada ima 25, znači da do 20 godine nije živela luksuzno. Rođena je i prve 2 godine je živela u Nikšiću, tada smo Vesna i ja radili tamo. Posle toga smo živeli na Zlataru u jednom jako siromašnom delu, bez obzira što zbog prirode taj kraj treba da bude najskuplji u Srbiji - počeo je pevač i dodao da nisu uopšte živeli lagodno.

- Helena je imala jedan prilično dobar period teškog odrastanja i školovanja, sve do posle fakulteta. Neka svako prođe 20 godina bede, pa neka kasnije živi u blagostanju. Ljudi luksuzom smatraju kada neko vozi auto od 100.000 evra, to za mene nije luksuz. Za mene je luksuz da odem kod prijatelja da topimo čvarke, ložimo Smederevac, pijemo rakiju i uživamo. Meni možete da date kartu za i da platite da odem u najluksuznije letovalište, ja tamo neću otići, jer me to ne zanima - rekao je Topalko za Grand.

Podsetimo, Topalko je postao deda kada je njegova ćerka Helena Topalović na svet donela devojčicu u julu prošle godine, od koje se ponosni deda ne odvaja.

Koliko je ponosan na ćerku i unuku Dominiku jasno govori i po njegovim objavama, a jednom je posebno raznežio svoje pratioce.

Topalko je objavio sliku iz porodičnog doma, na kojoj na kauču leži sa malenom unukom, naravno nasmejan.

Dok unuka spokojno spava na kauču, deda nasmejan pozira pored, a fotografija je pokupila pregršt lajkova i lepih komentara.

Od kako je postao deda, Topalko neretko postavlja slike sa Dominikom a sudeći po sadrđaju, pevač obožava da provodi vreme sa njom.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolija otkrila ko joj je bio najveća podrška tokom snimanja albuma: "Relja, jer kada padne mrak...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JeQa

    20. mart 2024 | 02:18

    I onda je dosla do para i prvo sto je resila da uradi je da se izoperise i izbotoksira. Ma vrlo pametnoKompleksi! Pare ljude kvare:))

  • Boban

    20. mart 2024 | 06:56

    Najgore je kad je neko bedan u duši pa pokušava kroz materijalne stvari da podigne svoju vrednost. A to tvoja ćerka radi.

  • As

    20. mart 2024 | 10:56

    Muka mi je više od ovih što su živeli u bedi.Kao da drugi nisu.Malo malo neka javna ličnost izjavi kako je život težak kako su živeli u siromaštvu itd.I onda se mi sažaljevamo.Većina građana je živolo isto ili gore pa ne kukaju.A što se tiče njegove ćerke svi znaju da juri samo pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA