Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica pobedila rak, pa otišla u Medinu: "Dobila sam poziv Gospodara i odazvala mu se"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakla je da je ovo za nju najdraže putovanje do sada

  • 0
Naida Bešlagić Printksrin: Instagram/naidabeslagic_

Naida Bešlagić, pevačici koja se proslavila učešćem u Zvezdama Granda, dijagnostikovan je 2023. karcinom koji je pobedila.

Pevačica je, sada, nakon svega otišla na umru u Medinu, gde će zasigurno crpiti novu snagu i duhovni mir.

- Džamija Kuba je najstarija džamija na svetu, smeštena u okolini Medine u Saudijskoj Arabiji. Prve temelje postavio je poslanik Muhammed, a.s., za vreme hidžre, odnosno svog putovanja iz Meke u Medinu 622. godine. Mesdžid Kuba odlikovao je svojim rečima: „Svako onaj ko se očisti u svojoj kući, zatim dođe u džamiju Kuba i u njoj klanja dva rekata, imat će nagradu umre“ - poručila je Naida uz jednu od fotografija na Instagramu.

Naida je otputovala u Medinu, istakavši da je ovo za nju najdraže putovanje do sada.

- Otišla sam i hvala dragom Gospodaru što me pozvao i odabrao baš mene da budem ovde i doživim sve ove lepote i osećaje. Otišla sam jer sam osetila potrebu, dobila sam poziv Gospodara i odazvala Mu se. Sve ovo što sam doživela ovde je nešto najlepše u mom životu. Ovaj osećaj, emocija, smirenost i zadovoljstvo duše. Susret s Poslanikom je puka emocija, skrušenost i shvatanje ovozemaljskog života u potpunosti.

- Zahvalna sam svom Gospodaru što me počastio i odabrao da budem ovde u ovom mubarek mesecu - ramazanu.

- Svakom istinskom verniku bih poželela da što pre dođe ovde, jer ovo svi trebamo, ovo treba naša duša, ovo treba naš iman - rekla je ona za "Avaz".

- U mojim dovama su svi moji prijatelji, komšije, porodica i svi meni dragi ljudi. I molim Gospodara da mi usliši sve dove s ovog svetog mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA