Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovi frajeri su sinovi naše poznate glumice: Otišli su od kuće, danas su veoma uspešni

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica je uživala na snežnim vrhovima Alpa gde je i slikala svoje sinove

  • 1
Nataša Ninković Pritnskrin: Instagram/natasaninkovic

Glumica Nataša Ninković svoju porodicu, sinove i muža, kao i svoj privatni život krije od očiju javnosti, međutim sada je napravila izuzetak i pokazala svoje momke.

Iako retko prikazuje članove svoje porodice, Nataša je sad napravila presedan, te otkrila da je sa porodicom otišla na skijanje.

Glumica je uživala na snežnim vrhovima Alpa gde je i slikala svoje sinove, Luku i Matiju, dok su uz kafu napravili predah od skijanja.

Nataša Ninković Printskrin: Instagram/natasaninkovic

Njena najnovija objava pokupila je brojne komentare, budući da su njeni pratioci oduševljeni izgledom naslednika.

"Kakvi frajeri", "Ne zna se koji je lepši", "Kako su zgodni", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Nataša je zatim, nakon dužeg vremena, pokazala i kako izgleda njen suprug Nenad Šarenac koji je od nje stariji čitavu deceniju.

Poznato je da su sinovi Nataše Ninković, Luka i Matija, odlučili da se odsele iz Srbije, a glumica sada ističe da joj je i dalje teško zbog toga.

- Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško - ispričala je glumica i otkrila da redovno posećuje psihologa:

- Volim da idem kod psihologa, inače sam od onih majki da čim osetim da nešto možda nije dobro odmah dižem alarm. Da li da idemo zajedno ili pojedinačno, sve odmah stavljam na kant i odmah to raščistim. Nisam ni ja uvek spremna za raščišćavanje, pa sačekam malo, pitam ih jeste li za to ili ne, pa ako nisu, onda odem u njihovo ime i pitam koji bi potez trebalo da napravim. Možda to i nije uvek najbolje rešenje, ali ja to tako volim i smatram da je najbolje da pitam. Znam da sebi napravim ugođaj - istakla je Nataša u pomenutoj emisiji.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA