Vreme čitanja: oko 3 min.

Strašne slike pretučene zvezde Granda! Za napad se sumnjičio uhapšeni bračni par?

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Marina je tada zadobila ozbiljne povrede, kako je istakla imala je polomljen prst, bolove u grudnom košu, nosila je rusku kragnu oko vrata i posekotine i podlive po licu

  • 2

Bračni par T.T. i I.T., osumnjičen je da je pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka na kom se vidi otimanje deteta od majke, a za šta su okrivili srpsku policiju, iako je snimak nastao u Litvaniji prošle godine.

Sad su se pojavile nove informacije o njima, a kako se navodi oni su umešani u slučaj "pretučene ljubavnice" o kom je pričalo celo mesto u kom žive. Radi se o tome da su upravo njih dvoje navodno napali i naručili batine pevačici Marini Radosavljević, koja je bila učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Kako domaći mediji prenose, I.T. navodno ima dosije u policiji za pokušaj ubistva, nasilničko ponašanje, nanošenje teških i lakih povreda, krijumčarenje, prinuda, ilegalno oružje, razna krivična dela.

Marina je tada zadobila ozbiljne telesne povrede, kako je istakla imala je polomljen prst, bolove u grudnom košu, nosila je rusku kragnu oko vrata, a imala je ozbiljne posekotine i podlive po licu.

Marini se užas dogodio kod lokala u kojem je trebalo da nastupa, a krvnički je pretučena, a kako se tada pričalo, njoj je batine navodno smestila upravo žena od I.T.

Nju su, kako je tada napisala u svom postu, napala dvojica maskiranih muškaraca, prskali su je suzavcem, oborili je na zemlju i udarali pendrekom.

Marina je završila u bolnici, sa polomljenom rukom, sva u podlivima i modricama.


- Spremam se da idem u policiju, da proširim izjavu i da iznesem neke svoje sumnje. Od kad se to desilo, preispitavala sam se. Došla sam do zaključka da bi motiv ovako jezivog napada bila nečija bolesna ljubomora. Sada kada premotam malo film, mislim da je to bilo isplanirano. Znalo se da ću ja doći ispred tog lokala i u koje vreme, živim kilometar odatle. Uplašena sam jako, iako se trudim da budem hrabra. Ovde je mala sredina, svako svakog zna i štiti, ako je ovo neko naredio - ja sam sitna riba u moru ovih ajkula. Zastrašujuće je što su dva muškarca prišla ženi i na tako nemilosrdan način me tukli i bacili na pod na milimetar od žardinjere. Mogla sam da udarim glavom i da ostanem na mestu mrtva, da ovaj razgovor ni ne obavimo - rekla je pevačica tada kroz suze za Kurir.

S druge strane, objavljivana je i priča da je Marina dobila batine lično od I.T, muža T.T. sa kojim je navodno ranije bila u vezi.

- Bila sam u klubu u VIP loži, kada je kako su mi rekli doleteo I. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko nije ništa preduzeo. Od prvog udarca sam pala u nesvest, ali on je nastavio da me udara - ispričala je u avgustu 2022. godine Radosavljevića za medije, prenosi Kurir.

Podsetimo, Marinu su svi upoznali u "Zvezdama Granda", te se tokom takmičenja 2020. godine, članovi žirija su bili podeljeni kada je ona u pitanju, neki su imali pohvale, a neki kritike.

- Volela bih da pronađeš repertoar koji će da pokaže tvoje vokalne sposobnosti - rekla je tada Snežana Đurišić.

- Šta, devojko, sa tobom nije u redu? Šta je znači Marina Radosavljević Maky, kakva Maky, šta znači ovo y? To u startu zvuči da ništa napraviti nećeš, pogledaj kako si se obukla - bila je oštra tada Karleuša, pa joj poručila da pogleda Instagram i ugleda se na njene stajlinge.

- Pratim tvoj rad na Instagramu, ali ne mogu tako da se razgolitim - odgovorila je tada takmičarka, a Karleuša joj odgovorila da je večeras sigurno više obučena nego ona.

Inače, Marina i njen kolega Filip Mitrović doživeli su saobraćajnu nesreću 2016. godine.

Kako je Filip tada ispričao, do udesa je došlo kada je vozač drugog automobila preticao tako što je kršio pravila u saobraćaju. Muškarac koji je bio u drugom autombilu, vozio je i bebu, te je pevač bio srećan što nije došlo do veće nesreće.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko se obratio, ali vesti nisu radosne: Na dan Bogdaninog rođendana desilo se nešto važno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA