Vreme čitanja: oko 2 min.

"Platila mi je za odnose, lek sam popio da bih legao s njom" Mile Kitić šokirao detaljima iz privatnog života

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je jednom prilikom ispričao kada je prvi put imao intimne odnose.

  • 0
Mile Kitić, Konferencija pred američku turneju Foto: Nikola Tomić

Pevač Mile Kitić je na estradi pola veka, te važi za prolsavljenog muzičara sa brojnim hitovima i koncertima.

Iako se trudio da privatni život drži što dalje od javnosti, poznato je da je u braku sa pevačicom Martom Savić, te da imaju ćerku, popularnu pevačicu pogotovo među mlađom publikom, Elenu Kitić.

Među sjajnom karijerom koju je stekao, desio se i po neki skandal, te je Mile jednom prilikom ispričao kada je prvi put imao intimne odnose.

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love - rekao je pevač tada, prenosi Nova.

Podsetimo, Mile je u životnoj ispovesti prvi put progovorio o svom privatnom životu, te je priznao javno da je imao ljubavnicu.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice" - rekao je on.

Ispričao je i da ima ćerku iz prvog braka, koju kako kaže, nikada nije krio.

- Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Mile Kitić prima penziju iz tri države, otkrio nam je koliko ona iznosi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA