Vreme čitanja: oko 3 min.

"Samo ona zna kroz šta je prošla.." Teška sudbina Gordane Bjelice čiju ćerku biološki otac nije hteo da upozna

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako joj se smešila uspešna karijera, Bjelica se povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima

  • 0
Gordana Bjelica Printskrin: Youtube

Glumica Teodora Bjelica se udala se u potpunoj tajnosti za poznatog fudbalera iz Hrvatske Karla Muhara.

Mlada je blistala je u beloj venčanici, a na jednoj fotografiji se može videti u zagrljaju majke koja je bila prava lepotica bivše Jugoslavije, Gordane Bjelice.

Teodorina majka je čuvena glumica koja je ostvarila zapaženu ulogu u seriji "Srećni ljudi", gde je tumačila lik atraktivne Bebe, sekretarice biznismena Žarka Popare. Tada je imala tridesetak godina, a svojom lepotom mnoge je prikivala za male ekrane.

Nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", gde je glumila prostitutku, "Gore-dole", gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu", gde je tumačila Leninu majku.

Iako joj se smešila uspešna karijera, Bjelica se povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji "Seljaci". Iako je prošlo dosta godina od kada smo je gledali u ulozi atraktivne Bebe u "Srećnim ljudima", Gordana se nije puno promenila, pa i dalje važi za lepu ženu.

Godine 2013. lepa glumica bila je učesnica rijalitija "Farma". Dok su je neki zvali "najomraženijom učesnicom" zbog slobodnog ponašanja i ljubljenja sa pokojnim Ekremom Jevrićem i folkerom Erom Ojdanićem, javnost je najviše šokirao podatak da nakon ispadanja iz rijalitja nije imala novac za taksi do kuće, a zbog istog problema nije mogla da gostuje u "Pinkovom" jutarnjem programu.

Glumica nije krila da je samohrana majka i da je svoju mezimicu odgajala sama. U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine kćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima priča o njemu.

Reč je o Miroslavu Lazanskom, vojnopolitičkom komentatoru, političaru i diplomati, koji je preminuo 3. avgusta 2021. godine. Gordana nikada nije pričala direktno o Miroslavu, već je uvek odgovarala na pitanja o "ocu svog deteta", ali bez konkretnog imena.

Bjelica je svoj život pokušala da "spakuje" u knjigu "Osveta francuske sobarice", a svojom iskrenošću i duhovitim stilom pisanja oduševila je mnoge.

Teodora je, takođe, ispričala koliko se njena majka trudila da joj nadomesti sve.

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih - govorila je glumica i dodala:

- Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: "Što gledate u moju majku?", a imala sam samo pet godina. I da je htela, od mene nije mogla da ima nekog ili da se uda. Nikada nije dovela partnera u kuću. Sećam se da me je jednom pitala: "Hoćeš li da ti rodim brata ili sestru?", a ja sam kao iz topa odgovorila: "Nipošto!". Nije mogla od mene ni u kupatilo da ode, koliko sam bila vezana za nju.

(Telegraf.rs)

Video: Gala rođendansko slavlje Lukasove bivše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA