Vreme čitanja: oko 2 min.

Dugo se pričalo da su Sofija Rajović i Miloš Teodosić imali strasnu vezu: Ova fotografija debelo ju je koštala

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako su pisali domaći mediji, Sofija i Teodosić su bili u vezi

  • 2
KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Glumica Sofija Rajović, koja se nedavno razvela što je nešto ranije u izjavi i potvrdila za Telegraf, i košarkaš Miloš Teodosić o kojem javnost danima priča zbog navodne prevage njegove žene, navodno su ranije bili u emotivnoj vezi.

Potpuno slučajno, u isto vreme oboje su u žiži interesovanja, što je "uzburkalo duhove prošlosti".

Glumica je navodno uživala sa košarkašem sve dok 2015. godine nije objavila zajedničku fotografiju u opisu koje je pisalo "MI".

Njemu je to navodno izrazito zasmetalo, pa su ubrzo raskinuli.

Košarkaša je godinama, pre braka sa Jelisavetom, pratio glas da odmah raskida vezu, čim krene previše da se piše o njegovom ljubavnom životu, te da je javno eksponiranje emotivnog života kod njega bilo "strogo zabranjeno".

Sofija je kasnije negirala da je bila u emotivnom odnosu sa Teodosićem, a kako je rekla to je učinila zbog Jelisavete Orašanin, njene koleginice.

- Nismo nikada bili zajedno. To je primer da svako može da plasira priču koju želi, a da se glavni akteri i ne pitaju za istinitost te informacije. Mislim da je krajnje vreme da se na tu priču stavi tačka, ako ni zbog čega drugog, onda iz poštovanja prema Jelisaveti i njemu - ogradila se tada Sofija za Story.

Podsetimo, Sofija se nedavno razvela od muža nakon dve godine braka, pošto su se venčali 5. februara 2022. godine.

Sofija je ekskluzivno za naš portalpotvrdila da je ponovo slobodna žena i otkrila je razloge rastanka od misterioznog čoveka i okončanja braka.

- Istina je da sam se razvela. Bilo je lepo dok je trajalo, razveli smo se u miru. Privatni život držim za sebe i smatram da je to normalno, kao što bi svako na mom mestu, te verujem da je to prava stvar. Razišli smo se, sve je u najboljem redu, nije bilo nikakvih skandala, niti svađa, prosto je bilo tu daljine i ovoga i onoga, te nije bilo šanse da se izvučemo - iskreno je rekla Sofija za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak Jelisavete i Teodosića u jeku skandala o navodnom razvodu i preljubi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. mart 2024 | 15:25

    Najveće omalovažavanje i obezvređivanje partnera je kad ne želiš da te niko vidi sa njim ili njom......ja kad sam bio mlad,lep i zaljubljen jedva sam čekao da prođem sa devojkom kroz grad da svi vide da je to moja devojka.......

  • Vodolijax

    20. mart 2024 | 16:03

    Ja mislim da se ona zabavljala i sa članom Regine.....pojavljivali su se zajedno......on je stara džentlmenska škola.....ovi danas misle ako su puni love da su uhvatili boga za........,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA