≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda Granda otkrila stravične detalje bratove pogibije: "Leteo je 300 metara, zamislite koja je to..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ne mogu da prestanem da plačem - rekla je pevačica

  • 0
Milica Kostadinović Foto-kolaž: Instagram/zozi_infomedia, Instagram/kostadinovicc_milica

Milica Kostadinović kratkom izjavom se oglasila nakon tragične smrti brata Bojana (21), stradalog 18. marta oko 23 časa kod Loznice.

- Ne mogu da prestanem da plačem, ništa me ne pitajte... To se dogodilo oko 23 sata. Baš sam slomljena, ali šta ću… - rekla je drhtavim glasom pevačica.

- On je leteo 300 metara, zamislite kolika je to brzina bila - izgovorila je Milica za Grand.

Milica ne nešto ranije objavila i potresni snimak na kojem peva Fazlijinu pesmu "Druže moj", posvećenu bratu.

"Samo me ti poznaješ, mene onog pravog", zalepila je jednu od Bojanovih poruka na video na kojem peva pomenutu pesmu, odnosno stihove u nastavku:

"Otišla je duša prema nebuTužnog jutra pred izlaza suncaZaplako sam kada su mi rekliSrce mu je prestalo da kuca"

Mladić Bojan K. (21) poginuo je preksinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

- Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu - oglasila se Milica nakon tragedije potpuno skrhana od bola, a potom sa tugom otkrila da joj je najžalije što se sa bratom nije pozdravila.

- Čuvaj me, kao što sam se ja trudila da te sačuvam od svega. Najžalije mi je što si otišao, a nismo se pozdravili - napisala je.

Grad Loznica se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu oprostio od Bojana.

"Noćas je brzina odnela još jedan mladi život. Bojan Kojić (21) na licu mesta podlegao je povredama, dok je njegov saputnik prevežen na lečenje. Bojan je bio omiljen u svom društvu, mnogi za njega imaju samo reči hvale i ne mogu da veruju šta se desilo.Više puta smo apelovali da se malo smanji gas jer život nema reprizu. Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Počivaj u miru!", napisali su.

Podsetimo, kako se na fotografiji nakon stravične nesreće vidi, zadnji deo automobila u kojem je poginuo mladić u potpunosti je smrskan i uništen.

- Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J., koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu ove stravične nezgode bila je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla je u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Video: Niko na ovo ne može ostati ravnodušan: Zvezda Granda peva za brata koji je poginuo preksinoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA