Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadrugarka dobila preteće pismo u kojem se pominju deca, ona želi napolje: "Isećiću se, al ću izaći"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija se požalila svojoj cimerki u pušionici, kako je jako zabrinuta za decu

  • 1
Marija Malivuk Printskrin: Instagram/samoposmatram6

Zadrugarka Marija Malivuk zabrinuta je zbog dece i pretnji koje je dobila, zbog čega na sve načine želi da hitno napusti Elitu.

Naime, Marija se požalila svojoj cimerki u pušionici, kako je jako zabrinuta za decu i zbog pretnji koje je dobila.

- Ne mogu više da čeka, nervozna sam kao ker. Izaćiću napolje, hoću da je nađem, da ja vidim ko to preti da je nešto uradio. Zamisli, spominje decu, pa kež da je uradila ono što je obećala - navela je ona.

- Idem na kapiju da pitam da li mi je sve okej sa decom, ne budem li dobila odgovor izlazim napolje. Isećiću se druže, al ću izaći napolje.

U komentarima ispod objavljenog videa su se svi pitali "šta joj se dešava sa decom, nakon čega je jedan od korisnika obrazložio".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @samo.realno6

"Ona preti tamo svima i svakoga napada,a danas je mala Munjina imala rodjendan,pa je dobila cestitku u kojoj pise da neko ko ima decu ne dira tudju decu. Malivuk se svakako ponasa kao da nema decu,mafija i recnik jedne majke joj bas prilici. Sta trazi to i dobije. Niko nije njenoj deci pretio. Skrenuli joj paznju da ne dira tudju decu", piše.

Marija ima burnu prošlost, a o tome svedoče njene ispovesti iz TV formata "Parovi". Iza nje je turbulentan brak, afera sa pevačem Darkom Lazićem, a pevačku karijeru joj je usporila saobraćajna nesreća zbog koje je završila u komi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA