≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolina Pišek pokazala kako izgleda kuća koju je gradila sa Vidojem: ""Plačem iz očaja"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka je pre nekoliko dana nastavila sa radovima na kući, koja je dugo bila na sajtu za prodaju nekretnina

  • 1
Nikolina Pišek Foto: ATA images, Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek donela je odluku da se posveti renoviranju svoje luksuzne vile u Zagrebu, koju je gradila sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Ona je pre dva dana objavila i prvi put da je nastavila sa radovima na kući, koja je dugo bila na sajtu za prodaju nekretnina i prodavala se po ceni od skoro 2 miliona evra.

Nikolina se sada ponovo oglasila i navela da će se useliti za koji mesec te i da "plače od očaja".

- Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mesec dana. Po mom iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore.Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvete pa ne možemo rešiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….- napisala je ona i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

- Imam najbolju ekipu na svetu, i ako ne plačem od očaja onda se smem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini.

- Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je Nikolina ranije.

Ova nekretnina u Zagrebu se prostire na impresivnih 400 kvadratnih metara, smeštena na zemljištu od čak 1.600 kvadrata. Pored toga, ova vila izgrađena je tako da će sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolina se useljava u vilu koju je gradila sa Vidojem vrednu skoro 2 miliona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA