Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi na utakmici su gledali u ruke Jelisavete i Miloša: Evo da li poznati par u jeku haosa nosi burme

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se pojavila u Štark areni i bodrila na košarkaškoj utakmici svog supruga

  • 6
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić Foto: Mileta Mirčetić, Printskrin: Telegraf.rs

Danima unazad svi bruje o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, ali se oni nisu na tu temu oglašavali.

Sinoć, 20. marta, glumica se pojavila u Štark areni i bodrila na košarkaškoj utakmici svog supruga, nakon priča da se zbog navodne prevare razvode.

Jelisaveta je objavila fotografiju na Instagram storiju kako gleda sa ćerkom Teodosića na parketu, čime je pokazala kako navodno nema nikakvih problema među njima.

Posle završene utakmice, i nažalost poraza Zvezde, novinar Telegrafa je upitao košarkaša da li je njeno večerašnje pojavljivanje na utakmici odgovor na sve natpise u štampi, ali Miloš nije bio voljan da odgovori. Barem ne verbalno, on se nakon nekoliko sekundi okrenuo i otišao.

Ipak, svi su uočili da Miloš i dalje nosi burmu, isto kao i Jelisaveta, koja na istoj ruci nosi burmu i skupoceni verenički prsten.

Jelisaveta je na kraju sa suprugom, sestrom i ćerkom koju je Teo nosio u naručju otišla.

Dok su napuštali Arenu, sve vreme su ćaskali, a između Tea i Jelisavete išla je njena sestra Milica.

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 2017. godine i imaju dvoje dece, Petru i Bogdana.

Iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ona je svojevremeno otkrila da je na venčanju uzela samo Teodosić.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je tada Jelisaveta u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija Teodosića na pitanje o medijskim spekulacijama o razvodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    21. mart 2024 | 10:21

    Veliki sam navijac partizana volim partizan ali stvarno nema smisla ulaziti u privatan zivot bilo koga pa i Teodosica pustite coveka na miru meka resava svoje probleme ako ih ima neka zivi i uziva u zivotu sa porodicom kao sto svi normalni gradjani zive.

  • Žarko

    21. mart 2024 | 10:19

    Ne interesuje me njihov privatan život.Ali da sam bio mjesto Miloša,nikad je nebih oženio..Neznam šta je vidio u njoj.Mislim da je zasluživao ljepšu i bolju..Ona nije znala šta je snašlo kada se udala za Miloša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA