Vreme čitanja: oko 4 min.

Prvi snimak Miloša Timotijevića sa sinom za javnost: Prizor je predivan, sa naslednikom uživa daleko od Srbije

Vreme čitanja: oko 4 min.

Glumac je odlučio da poseti porodicu u Lisabonu i uživa sa njima u toplijim krajevima

  • 2

Glumac Miloš Timotijević je u braku sa 15 godina mlađom Tijanom, koja se krajem prošle godine porodila i na svet donela sina Jakova.

Miloš nije otkrivao mnogo o svom privatnom životu, te tako ne objavljuje ni fotografije porodice.

Glumac sa suprugom živi na relaciji Beograd - Lisabon, te je sada odlučio da ih poseti i uživa sa njima u toplijim krajevima.

Miloš je na Instagramu objavio snimak sa plaže, gde drži naslednika u naručju, a to se može videti u senci od peska.

To je prvi put da je Timotijević objavio fotku sa sinom na društvenim mrežama.

Podsetimo, Miloš je u 2023. postao tata dečaka Jakova, a sada je otkrio sve kroz šta je njegova supriga Tijana prošla tokom porođaja.

Kaže, seća se velike panike i prve misli kada se dete rodilo - da mu je žao što njegov otac nije živ da upozna unuka.

- Sećam se panike. Panika i jedno automatsko uključivanje neverovatnog osećaja odgovornosti za to nemoćno biće koje sada ja moram da štitim i prvenstveno da volim. A onda da ga učim svemu onome što znam i što su mene moji roditelji učili. Prva misao u tom trenutku mi je bila: "Žao mi je što moj otac nije živ da može da upozna svog unuka." Zato ću dati sve od sebe da vrednosti kojima me je naučio prenesem na Jakova - istakao je Miloš.

Na pitanje da li je njegovo rođenje ispunilo neke praznike, glumac je rekao:

- Apsolutno. Tek kad sam dobio dete shvatio sam koliku sam prazninu u sebi nosio i koliko sam tek sada postao kompletna ličnost.

Porođaj je trajao 26 sati

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to - istakao je Timotijević za 24sedam.

Period od rođenja Jakova Miloš smatra dragocenim.

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - priznao je glumac.

Na pitanje koga sada vidi u ogledalu o kojem je kroz godine unazad pričao, Miloš je rekao:

- Sada vidim prvenstveno oca i da je sve kroz šta sam prolazio u životu u stvari bila priprema za ovo. Vidim šta znači biti roditelj i da me je sve spremalo za ovu najvažniju ulogu. A stvarno jeste najvažnija uloga. Zvuči kao fraza i floskula, ali nije. To je zaista najvažnija uloga zato što svaki vaš postupak, sve što radite deca upijaju i zato je jako bitno da budemo balansirani, mirni i da im konstantno pružamo pažnju i ljubav, a onda se to reflektuje. On je još uvek mali, ali radujem se svemu onome što ću ga naučiti. Jedva čekam da sve što su mene naučili roditelji i baka i deka prenesem njemu.

- To je neverovatna stvar pošto supruga i ja živimo u dve zemlje, trenutno su oni ovde, ali su više u Lisabonu. Bili smo razdvojeni nekih mesec dana kad se Jakov rodio i mnogo mi je nedostajao. Međutim, sada se ispostavlja da kad odem da obavim neku dnevnu stvar koja traje dva-tri sata, da je isto takvo nedostajanje i jedva čekam da se vratim, da komuniciramo, da se igramo, da provodimo vreme zajedno. Jer on, kad vam se osmehne, kad dobijete osmeh na tom licu kad nešto uradite, kakvu god glupost da napravite, to je kao da ste osvojili Oskara.

Kada je reč o željama u 2024. godini, Miloševe se prvenstveno odnose na Jakova.

- Samo zdravlje, pre svega njegovo, a onda i naše. Imao sam sreću da pronađem divnu suprugu, njena uloga je sada dominantna i ona trenutno nosi 90% roditeljstva. Ja sam tu isključivo i samo potrčko, za sada. Preuzmem minimalni deo nečega, da bi ona mogla da se odmori, ali ona je apsolutno Majka Hrabrost. Kako zbog teškog porođaja, tako i sada. Oduvek sam to znao i cenio kod nje. Odrastao sam pored žena, poštovao i voleo sam žene, ali kad ovako nešto proživite iz prvog reda, shvatite šta je to i svesni ste da su one apsolutno superiorniji pol - zaključio je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    21. mart 2024 | 15:19

    Па он је наследник анђелине џоли и на жалост није једини

  • No numero

    21. mart 2024 | 14:21

    Divno, da li mu je to jedini naslednik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA