Vreme čitanja: oko 3 min.

Nataša Šavija uz snimak preloma na licu objavila potresnu poruku: "Bila sam odlučna da se ubijem..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nataša se oglasila na mrežama povodom, kako ona tvrdi, ponovnog fizičkog napada

  • 1
Nataša Šavija Foto: Telegraf.rs

Starleta Nataša Šavija se oglasila se na mrežama povodom ponovnog fizičkog napada, pa se prisetila na prethodno nasilje koje je doživela od strane Stefana Karića, nakon čega je bila podvrgnuta nekolicini operacija lica.

- Iskreno da vam kažem, kunem se u najsvetije da, porodicu, reč neću slagati. Bila sam u kući 6-7 meseci. Jednom sam sa mamom otišla u restoran na ručak i jednom sa prijateljima i to je to. Spremala sam se za drugu operaciju, listala Instagram i naletela na njega sa letovanja. Ladno je tetovirao pištolj preko slova J koje označava njegovu bivšu devojku i nosi majicu na kojoj piše "Može mi se". Ja gledam u kofer i prolazi mi ona horor muzika kroz glavu. Ne znam da li sam u filmu, da li haluciniram...

- Druga operacija je bila pakao, prvo sam čekala u redu na salu na onom pokretnom krevetu, gledala u one pokretne kockice na platofu i razmišljala, neko je odlučio da ja budem ovde iz hira i jer se ne leči. Buđenje, pakao. 3 i po sata je trajalo. Doktori me pitaju kako sam, a ja hoću da iskočim iz svoje kože, nešto buncam, vodu nisam smela da pijem dva dana. Sestrina deca su me gledala onakvu, rekla sam im da sam pala. Tatu nisam mogla da smirim, ipak sam mu žensko dete, mama me jadna stalno nadgledala. Imala sam sepsu u međuvremenu.

- Iskreno, ne znam koliko puta sam pomislila da bi bilo bolje da sam umrla. Doktor je rekao da zahvalim Bogu što sam odmah odreagovala jer su me dani ili čak sati delili od smrti. Jezivo, ali da se zna da nije bio šamar, bukvalno me je zatvorio u kuću na 7 meseci. Da li je to humano? Da li to nije zločin? - zaključila je Nataša na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Nataša tvrdi da je ponovo pretučena, te je objavila na svom Instagramu fotografije fizičkih povreda i razlupanog stana.

Na snimku koji je objavila na Instagramu, može se videti velika masnica na ruci, ali i materijalna šteta koja je načinjena u njenom domu.

Objavila je i snimak brave koja je razvaljena, te sada ne može da zatvori vrata. Zatim je podelila fotografiju na koji način je "zablindirala" bravu, pa istakla da zaključava sobu kada ide na spavanje.

Unutar doma je totalni haos, kao i njen telefon koja je izvesna osoba, kako kaže, razlupala, te je neupotrebljiv jer je ekran skroz smrskan.

- Da, opet sam doživela nasilje, a znate zašto? Jer je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima sa "može mi se" - napisala je.

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1.500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce! - objavila je na Instagramu.

Mi smo je ovim povodom kontaktirali i ona je rekla da se sve dogodilo pre nekoliko dana.

- Hvala Bogu ništa mi nije polomljeno, eto bar toliko - rekla je misleći na svoje telo.

- Osim inventara, kuće, telefona, sto je razlupao... - dodala je.

Na naše pitanje ko je osoba koja je to uradila, odgovorila je:

- Klošar, bukvalno.

(Telegraf.rs)

Video: Telo u podlivima, stan razlupan: Pretučena Nataša Šavija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    21. mart 2024 | 13:20

    Gnušam se nasilja, ali u njenoj profesiji se to dešava vrlo često. Najbolje je da menja posao, ali je problem što "nije školovala" i ne zna ništa drugo da radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA