Vreme čitanja: oko 1 min.

Razveo se nakon 33 godine braka, pa uhvaćen u društvu tamnokose dame: Bajagin privatni život intrigira mnoge

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaco ih je snimio zajedno u trenutku dok nisu gledali

  • 5
Bajaga slavio rođendan i najavio koncert za 21. april u mts Dvorani Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Privatan život muzičara Momčila Bajagića Bajage oduvek je ljudima bio interesantan.

Nakon njegovog iznenadnog razvoda od Emilije, koji je protekao van očiju javnosti, Bajaga se nije preterano eksponirao i mnogi nisu ni znali da je promenio lokaciju stana u kom živi, kao ni to da se priča da uživa u novoj ljubavi.

Ekipa emisije "Paparazzo Lov" prošle godine snimila ga je u jednom beogradskom naselju u društvu tamnokose dame, a potom su se i komšije oglasile i otkrile da li viđaju muzičara u društvu nepoznate žene.

- Viđamo ga već godinu dana ovde. Ja ga uglavnom viđam samog, ali dobro, ako ima devojku, pa što da ne, mladi su nek se zabavljaju. Čovek se očigledno ne oseća u skladu sa svojim godinama. Nema nijednu sedu (smeh) - rekao je stariji čovek tada.

U kafiću koji se nalazi u blizini stana, takođe su rekli da Bajagu redovno viđaju, da uveče dolazi sa pomenutom ženom.

- Viđamo ga, stalno dolazi ovde, ali uglavnom uveče sa nekom ženom, ne znam da li su u vezi, sasvim se normalno ponašaju, ne ljube se, ne grle, fini su, on je super čovek mi ga svi gotivimo, a ona je sasvim normalna žena, ali ne znamo ni ko je, ni šta je. Nismo je viđali ranije - rekao je jedan komšija za "Kurir" ranije.

Podsetimo, javnost je tada zatekla vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. On je nakon medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... Mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - napisao je tada Bajaga na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Video: Danijel, kojeg je Bajaga nazivao Danijela, se pojavio na rođendanu rokera i uručio mu poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA