Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je za mene vazduh!" Taki iskreno o odnosu Maje i Stanislava, pa žestoko opleo o Filipu Caru

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrio da li bi podržao njihovu vezu

  • 1
Taki Marinković Foto: ATA Images

Otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, progovorio je o potencijalnoj vezi njegove ćerke i Stanislava, kao i o varnicama koje se uočljive sa obe strane.

Zatim se dotakao Filipa Cara, pa mu poručio da više nije relevantan i da ne želi da priča o nebitnim učesnicima koje više nisu u rijalitiju.

- Ništa nemam protiv, samo neka fanovi to guraju, moja ćerka je rekla da će ostati sama do kraja i da je ne zanima nikakav odnos, iskreno ja sam prezadovoljan zbog toga. Ako je ona nasmejana i srećna zbog nekoga ja nemam problem sa tim, do sad je imala sve pogrešne ljubavi i nadam se da će konačno da naiđe neko ko valja, da ima normalan odnos sa nekim i da je ceni i poštuje. Ja se u njene odnose ne mešam samo da ona bude srećna i zadovoljna - rekao je Taki o Maji i Stanislavu.

Fanovi Cara i Maje su sada počeli da favorizuju Stanislava, te je on zauzeo Filipovo mesto i pobrao sve njihove simpatije, evo kako to Taki komentariše.

- Ne bih da komentarišem nebitne ljude, oni su meni kao vazduh, ne bih se obazirao na prethodne učesnike rijalitija. Zna se tamo ko je Bog i batina i ide krupnim koracima prema tituli, moja Maja kad kaže jednu rečenicu nastane opšti haos za stolom - istakao je Marinković, pa otkrio da li bi podržao Maju kada bi ušli u vezu sa Stanislavom.

- To su sve Majini fanovi i taj dečko Stanislav je rekao sve što ima o svojoj bivšoj devojci Mioni i nema više priču tamo pa sad želi da se zakači na moju Maju koja je najjača karika u rijalitiju trenutno. Naravno da se Maja njemu dopada kao i svakome, ali bi on tamo pristao na sve radi opstanka - rekao je Taki za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Zapaljen auto ocu Maje Marinković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    22. mart 2024 | 00:14

    Auuuuuuu brate koliko je tebi dobrooooo... Grabite ka tituli hahahahaha... Fanovi hahahahahaha.... Zalosno sta prica ovaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA