≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo koliku štetu je pretrpeo dečko Jovane Jeremić nakon eksplozije i požara od prošle noći, cifra je ogromna

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Plamen je zahvatio i brdo, pa je sve izgledalo dramatično, a na sreću povređenih nije bilo

  • 1
Jovana Jeremić, Dragan Stanković Foto-kolaž: Marko Jovanović, Kobra

Dragan Stanković pretrpeo je štetu od oko 30.000 evra, nakon požara koji je izbio prošle noći u jednom od njegovih pogona, saznaje Telegraf.rs od izvora bliskog privredniku.

- Čovek koji je menjao plinske boce nije dobro uradio posao i povezao plinske boce, tako je došlo do užasa, nije bio nikakav kvar u pitanju - rekao je ranije izvor Telegrafa.

- Bilo je dramatično, plamen je išao uvis do 60 metara, jer je brdo gorelo! Sreća pa nema povređenih, svi su dobro - dodaje naš sagovornik.

- Nije reč o pogonu koji je centralni, da naglasim, nije to onaj kod njegove kuće, već dalje - objasnio nam je izvor.

Iz Draganove firme dobili smo zvanično saopštenje koje smo preneli u celosti.

Ovo je, na sreću, daleko manja šteta od one koju je pretrpeo krajem 2021. godine, kada je šteta bila više od 2 miliona evra!

Pre nešto više od dve godine, u decembru 2021. godine, Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu - rekao je on tim povodom.

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan tada za Novu, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

(Telegraf.rs)

Video: Odveli smo Jovanu Jeremić u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Kadrovi su urnebesni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 59+

    22. mart 2024 | 11:29

    Који дечко!СТАРАЦ ФОЧО ОД СТОТИНУ ЉЕТА!🐏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA